,

En gang rytter – altid rytter

Det meste af min barndom og ungpigeliv var jeg en aktiv rytter, men efter skolen fik jeg lyst til at rejse og sidenhen uddanne mig og stifte familie, så ridningen blev lagt på hylden. Først efter en alvorlig sygdom, fik jeg lyst til at bryde min grænse og forsøge mig som rytter igen - og det var ikke uden en vis nervøsitet.  

Sådan får du en sund jul

Lige om lidt skal vi mæske os i fed julemad og søde sager i overdådige mængder. Alt sammen noget der sætter sig på sidebenene, men gider du ikke have alt bøvlet med at tabe de ekstra julekilo i januar, så få her tips til en sund jul.
,

GÅ GÅ GÅ – sådan kan du skridte dig til en bedre form

Gå er en billig og klimavenlig måde at komme i form på, og med bogen Gå dig i form får du en brugbar guide til flere skridt i hverdagen, uanset om du bare skal have lidt motion eller om dit mål er at vandre Caminoen.  

Samtale om fertilitet havde ikke gjort en forskel for mig

Forslag om at lægen uopfordret skal tage en snak om fertilitet med unge kvinder mellem 18 og 30 år, mener jeg ikke, får flere kvinder til at få børn tidligere. 

En bisættelse kan også være en smuk begivenhed

Min svigermors bisættelse blev en fin afsked, som blev holdt udenfor kirken pga. restriktionerne for corona epidemien. Det gjorde ceremonien mindre højtidelig, men absolut ikke mindre mindeværdig.
,

Løb dine knogler stærke i overgangsalderen

Uanset om du løber for sjov eller du gerne vil deltage i løb, er der mange fordele at hente ved at tage løbeskoene på, især når du kommer i overgangsalderen.

Serier du kan fordrive tiden med

Du må ikke gå i biffen eller være social med dine venner, så hvorfor ikke bruge tiden til at ’bingewatche’ serier. Få her nogle af mine favoritter, som jeg har set for nylig.
Chris MacDonald
,

Vigtige og kloge ord fra Chris MacDonald

Chris MacDonald giver i sin nye bog, Ikke til forhandling en løsning på, hvorfor vi i et velfærdssamfund i  stigende grad bliver syge med stress, angst og andre livsstilssygdomme.

Jeg føler mig så taknemmelig

Vi havde brand i huset før jul, og det gav os alle en ordentlig forskrækkelse. Alligevel tænker jeg mest på al den hjælp og omsorg vi modtog, hvilket har gjort mig ydmyg og taknemmelig.
,

Dit liv er et mirakel

Hvordan startede det hele og hvordan skal det ende? To damer - en er præst en anden astrofysiker har spændende og livskloge samtaler i bogen 'Livet er et mirakel'.

12 vaner der kan gøre dig supersund

Vil du gerne være supersund, så få her nogle fif der kan hjælpe dig på vej. Du behøver ikke at overkomme det hele på en gang, men du finder hurtigt ud af at det ikke er særlig krævende.
Tilbage til livet efter at have ligget i koma
, ,

Tilbage til livet efter at have ligget i koma

Rikke Schmidt Kjærgaard får hjertestop og dør, bliver mirakuløst genoplivet, men er i koma. I bogen Blink – da jeg mistede livet og lærte at leve, fortæller hun om sin lange seje kamp tilbage til livet.
, ,

Jeg er f*cking hot gør dig klogere på overgangsalderen

Bogen Jeg er f*cking hot, som er skrevet af Renée Toft Simonsen er en både rørende og indsigtsfuld bog om at være i 50’erne og være i en midtvejskrise, hvor forandringer sker med stor hast.
Kogebogen Evergreen med lækre opskrifter på al det grønne.
, , ,

Grøn og sund med nordiske grøntsager

Evergreen er en ny kogebog, hvor der er blevet taget kærligt hånd om de danske grøntsager. Her finder du spændende og indbydende opskrifter med alt det grønne.
,

Pas på de livsfarlige myg

Går ferien til de varme himmelstrøg f.eks. Asien og Thailand, skal du være opmærksom på den lille irriterende og måske livsfarlige myg.
, , ,

Styrk din selvkontrol! Træn noget mere

Er du en af dem der fristes af kagebordet og forkæler dig selv med impulskøb du senere fortryder, så kan motion være med til at styrke din selvkontrol.
, ,

Rejseoplevelser holder dig ung

Der forskes meget i kilden til ungdom, og interessen for at holde os sunde og kvikke når vi bliver ældre er voksende - især fordi vi i dag lever længere end tidligere. Nu viser studier, at du med stor sandsynlighed lever længere, hvis du fortsætter med at rejse til du er langt oppe i årene.
, ,

Vi vil være stærke og have muskler

Der er kommet en ny træningstendens blandt kvinder. Vi træner ikke længere for at jagte et skønhedsideal og for at slanke os. Nu er former igen kommet højt på ønskelisten, så vi træner i dag for at få et mere muskuløst udtryk og for…
, ,

Yoga kan hjælpe på lændesmerter

Døjer du med kroniske lændesmerter, som efterhånden er blevet en folkelidelse, så prøv at melde dig til et yogakursus. Nye undersøgelser viser, at det kan have en positiv virkning og faktisk give dig samme lindring som fysioterapi.