Elsk din (overgangs)alder – nu som e- og lydbog

Er du i overgangsalder og oplever du også psykiske og fysiske forandringer, kan du få gode råd og guidelines til, hvordan du kan favne din alder og omdefinere din rolle i livet i Elsk din (overgangs)alder, som nu også findes som e- og lydbog.

Da alle omkring mig fortalte hvor fedt det er at lytte til bøger, besluttede jeg for et lille års tid siden at prøve et abonnement på en streamingstjeneste. Og det har været et kæmpe HIT. Jeg kan nu læse og lytte til alle de bøger jeg vil og gør det flittigt.

Derfor er jeg også så stolt af at Gitte Højs og min bog Elsk din (overgangs)alder lige før sommerferien er udkommet som e – og lydbog. Det er dygtige Pernille Steen Karbel som har indtalt bogen.

Bogen giver gode råd og guider dig i din overgangsalder

I bogen kan du få en ny tilgang til livet efter 50 og styrke din evne til at favne dig selv. Her bliver du klædt med konkrete råd og guidelines til, hvordan du kan omdefinere din rolle i livet, så du fortsat kan have det godt. Og måske endnu bedre.

Bogen er delt op i 10 kapitler og kommer ind på centrale emner som hud, søvn, stress, fordøjelse, kost, hormoner, sex og dit mentale velvære. Til hvert kapitel beriger en nøje udvalgt ekspert dig med sine bedste tips, erfaringer og aktuelle viden.

Hør blandt andet Annette Harbech Olesens bedste råd til en sund dagskost og om Pernille Aalunds følelsesmæssige udfordringer i overgangsalderen, som krævede handling og forandring.

Du kan både købe, streame og lytte til bogen her:
Saxo

Mofibo

Gucca

Plusbog

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *