Sådan undgår du stress spisning

Bliver perioder med meget om ørerne årsag til at du fylder dig med flødeboller og pizza, kan der være tale om stress spisning og det skal du prøve at stoppe, inden du får for mange kilo på sidebenene. Læs her hvordan.
,

Derfor har du svært ved at smide din mavedelle

Er du også træt af din mavedelle? Rigtig mange kvinder, især i overgangsalderen, døjer med for meget mavefedt og drømmer om en fladere mave. Heldigvis kan du selv gøre noget for at komme mavedellen til livs.
Effektivt vægttab

Sådan opnår du et effektivt vægttab

For at få et effektivt vægttab og for at holde vægten, skal du være konsekvent, men med små justeringer og vedholdenhed, kan det sagtens lade sig gøre.
Få succes med dit vægttab ved at ændre på dine spisevaner.
,

5 sunde vaner der hjælper dig med et vægttab

Ønsker du et vægttab, er det ikke nok at vide hvor mange kalorier fødevarerne indeholder – du skal også indføre sunde spisevaner i din dagligdag.

VÆGTTAB – 10 trin til at holde motivationen

Du skal både være fysisk og mentalt klar til at ændre din kost og livsstil for at tabe dig. Få her 10 gode råd, der kan holde din motivation kørende.
, , ,

Kend dit sukkerstofskifte og tab dig

Skal du passe på med fedtet eller skal du hellere holde igen med kulhydraterne? Ved at kende dit sukkerstofskifte, kan du få succes med dit vægttab.