,

Derfor skal du holde nallerne fra sukker

Er du en sukkergris og indtager du dagligt det hvide pulver, så bliv her klogere på hvordan store mængder sukker gør skader på kroppen.
mindful spisning
,

Guide – Tab dig med mindful spisning

Spiser du på farten og får du aldrig tygget maden ordentligt, vil du helt sikkert få glæde af mindful spisning. Ved at fokusere på dit måltid, vil du hurtigere opleve en mæthedsfølelse og undgå at overspise.
Kosttilskud

Kosttilskud – er det nødvendig eller spild af penge?

Du kan få mange forskellige kosttilskud, men der er ikke altid evidens for at de virker eller at du bør tage dem. Bliv her klogere på, hvilke kosttilskud du virkelig har brug for.
Chokolade er godt for din sundhed

Er mørk chokolade godt for din sundhed?

For alle os chokoladeelskere er det ren lykke, at der findes så meget lækker chokolade. Flere undersøgelser viser tilmed, at dit chokoladeforbrug forbedrer din sundhed, men kan det nu være rigtigt? Det kan du læse meget mere om her.
Kostforvirret
,

Kostforvirret – du er ikke alene

’Sundhedsfood er hotshot’, men passer det at mandelmælk, plantebasseret alternativer og ingefær er så sunde som deres omtale. Er du også kostforvirret, så bliv her lidt klogere.
,

Få mere energi og større velvære med antiinflammatorisk kost

Det behøver ikke at være kedeligt at følge en kostplan. Ny kogebog giver masser af lækre opskrifter til at spise en antiinflammatorisk kost, så du får mere energi og større velvære.
Sunde grøntsager

Boost din sundhed med grøntsager

Grøntsager har en gunstig effekt på din sundhed fordi de indeholder masser af vitaminer og mineraler. Bliv her klogere på hvordan du kan snige de sunde grøntsager ind i din hverdag.
, ,

Happyfood – du kan spise dig glad!

Du kan påvirke dit humør med den mad du kommer på tallerken. Bogen Happy Food giver et godt indblik i hvor meget vores kost betyder for vores mentale velvære.
, ,

Sådan får du de rigtige næringsstoffer som veganer og vegetar

Det er populært at være vegetar eller veganer, men går du efter at leve en grøn livsstil, bør du være opmærksom på at få de rigtige næringsstoffer.
,

Mytedræber: Det er ikke sundt at spise glutenfri

Er du også en af de mange som er hoppet på den glutenfri kostbølge, så tænk dig om en ekstra gang inden du helt dropper gluten.
Pioppi-kuren guider dig i gennem en 21 dages-kur, hvor du får inspirerende opskrifter til morgen, middag og aften.
, ,

Pioppi-kuren er vejen til sundhed

Smid nogle kilo, få fornyet energi og undgå livsstilssygdomme. Pioppi-kuren giver dig en 21 dages-plan til en sund livsstil.
,

Spis fuldkorn og reducer risikoen for at få tarmkræft

Spiser du masser af havregryn og rugbrød hverdag, så mindsker du risikoen for at få tarmkræft. Sådan lyder konklusionen efter en ny stor undersøgelse.
, , ,

Kend dit sukkerstofskifte og tab dig

Skal du passe på med fedtet eller skal du hellere holde igen med kulhydraterne? Ved at kende dit sukkerstofskifte, kan du få succes med dit vægttab.
, ,

Derfor er æbler verdens bedste frugt

Lige siden Adam og Eva har æblet været en del af vores hverdag og lige nu bugner det med æbler. Læs her om æblernes egenskaber og få min yndlingsopskrift på Tarte tatin.
, ,

Insekter i madlavningen kan give dig allergiske reaktioner

Har du lyst til at bruge insekter i madlavningen, skal du være varsom med at sætte tænderne i de kriblende proteinbomber, hvis du i forvejen har allergi.
, ,

Drik kaffe og lev længere

Drikker du fire kopper kaffe om dagen reducerer du din risiko for at dø tidligt. Det viser en ny spansk undersøgelse, som antyder, at det kan være antioxidanter i kaffen, der gavner hjertet og afværger kræft.
, , ,

Sådan får du bugt med irritabel tarm

Er du en af dem der døjer med irriteret tarm, så er der hjælp at hente i bogen Toptrimmede tarme. Her finder du en gennemgang af den anerkendte low FODMAP diet, den nyeste forskning der guider dig til færre fordøjelsesproblemer samt opskrifter på vegetariske retter.
,

Vi spiser mindre kød

29 procent af kvinderne holder gerne kødfrie dage i løbet af ugen og går dermed forrest i en trend, hvor kødet undlades i et måltid. Det skyldes mest pga. sundheden og handler i mindre grad om at skåne koen for lidelser. Det viser en undersøgelse…
, ,

Chokolade er godt for dit hjerte

Er du vild med chokolade, så bliver du nok glad for at læse, at et nyt dansk studie indikerer, at chokolade kan have en gavnlig virkning på hjertet, vel og mærke den mørke chokolade. Det er hjerteforeningen, som skriver de opløftende ord. Der…
,

Det bør du vide om asparges

Asparges smager ikke bare godt og kan pifte enhver ret op, de er også gode for fordøjelsen og nogle kosteksperter påstår, at de kan kurere tømmermænd. Få her mere at vide om de lækre grønne og hvide stænger og hvorfor du skal spise…