Brasilliansk balleløft

Brasiliansk balleløft – nu også i Danmark

Er numsen flad og bred, kan du få fjernet uønsket fedt på kroppen og få det flyttet til din bagdel - en såkaldt Brasiliansk balleløft. Fedt er blevet det flydende guld og med en fedttransplantation kan du få en rund og fyldig numse med et naturligt udseende.  
Sundt hår

Bliv her klogere på myter og fakta om sundt hår

Er dit hår trist og tjavset eller taber du håret, kan det skyldes stress, sygdom eller påvirkning fra den medicin du tager. I andre tilfælde, kan det være fordi du bør pleje dit hår og hårbund bedre.

Kort hår er ikke et 'MUST' fordi du er fyldt 50

Kan du have langt hår når du har rundet 50, eller kommer du til at ligne en heks? I dag findes der mange kvinder i den alder, der lader håret vokse ned til skuldrene eller længere. Og det er klædeligt.
Serum er godt for at bekæmpe aldringtegn

Derfor bør du bruge serum til huden når du bliver ældre

Er du træt af rynker og brune pletter, og mangler din hud glød og glans, så giv den et ekstra vitaminskud ved at tilføre huden et serum.
,

Boost dig naturlig smuk

Efter overgangsalderen er indtrådt, skal der ofte lidt hjælp til at bevare et ungt og vitalt ydre. Disse kosttilskud hjælper til at du kan få din skønhedssøvn, en flot kulør, og en smuk og spændstig hud.

8 gode råd til at bruge solcreme korrekt

Husk at bruge rigeligt med solcreme, når du er ude i solen, så du ikke risikere at få solskoldninger, soleksem og på længere sigt hudkræft.

Genvandt sin livskvalitet efter brystrekonstruktion

Mia fik fjernet sit ene bryst pga. brystkræft og valgte at få foretaget en brystrekonstruktion. I dag er hun ovenud glad for at hun gennemførte et rekonstruktionsforløb.
Baobab olier til at forskønne huden.
,

Forkæl huden med nye skønne baobab olier

Frøene fra baobab frugtens kerner indeholder olier, der gør underværker for din hud, og er derfor hovedingrediens i en ny dansk hudplejeserie.
,

Sådan bevarer du et sundt og smukt hår

Håret bliver tyndere med alderen, hvilket er en naturlig del at ældningsprocessen, men ved at pleje håret rigtigt og tage et kosttilskud, kan du bevare et sundt hår.
,

Derfor kan bakterier være godt for huden

Bakterier er blevet det nye sort, og dermatologer er nu også begyndt at forske i, hvorvidt hudbakterier fra mennesker med sund hud kan behandle kroniske hudlidelser. Resultatet kan blive, at du i fremtiden ikke bare skal nøjes med at vaske huden, men også tilføre den bakterier.

Brug din øjenmakeup med omtanke

De fleste af os anvender øjenmakeup hver dag uden problemer, men huden omkring øjnene kan være meget sårbar, og der kan nemt opstå irritation eller allergiske reaktioner. Få her nogle grundlæggende tips, der kan hjælpe med at holde dine øjne smukke og sunde.
,

6 krydderier der er gode for huden

Krydderier kan spice maden op, men disse naturlige underværker kan også være hemmelige ingredienser i din daglige hudpleje. Mange krydderier indeholder nemlig høje niveauer af antioxidanter, antiinflammatoriske midler og næringsstoffer, som gør din hud sund.
,

Du kan forme dit ansigt med Restylane

Der sker meget inden for skønhedsbehandlinger og det kan være svært at følge med udviklingen for den går lynhurtigt. Den nye trend er, at skulpturere ansigtet hen imod en ideel ansigtsform med Restylane. Jeg har endnu ikke selv prøvet…