Ansigtsrens – 4 super produkter til at rense og eksfoliere moden hud

Reklame

En god ansigtsrens er hemmeligheden bag en smuk hud, men det er ikke ligegyldig hvilke produkter du bruger. Få her en guide til 4 produkter, der renser og eksfolierer den modne hud.

I alle mine år som skønhedsskribent, har jeg fået tudet ørerne fulde med at bruge ansigtsrens hver dag og helst to gange om dagen. En ansigtsrens for mig, er lige så meget rutine som at børste tænder. Mindst en gang om ugen eksfolierer jeg også huden, som giver den en sund og frisk glød.

Ansigtsrens – derfor er det vigtigt

Du bør rense huden hver dag for at fjerne forurening, makeup, overskydende olie og døde hudceller. Bruger du ikke tid på at rense huden, vil der hurtigt ophobe sig snavs på overfladen og det kan medføre acneudbrud, irritation, dehydrering og rynker. Derimod vil du hurtigt se forbedringer hvis du renser huden regelmæssigt og samtidig vil du få større udbytte af dine andre hudprodukter, som vil have lettere ved at trænge ind i huden.  Og det er jo omsonst at spendere  flere  hundrede kroner på en lækker creme, hvis du ikke får det fulde udbytte af den.

Fugt er vigtig for en moden hud

Jo ældre du bliver, desto mere tid bør du bruge på at pleje huden. En regelmæssig ansigtsrens sammen med brug af en god fugtighedscreme er en vigtig faktor for at hjælpe huden med at opretholde et ordentligt fugtighedsniveau. Bliver huden dehydreret kvitterer den med at blive ru, rynket og miste sin glød.

Læs også: Den optimale hudpleje efter menopausen

Disse 4 produkter renser og eksfolierer, og er især egnet til dig med en moden hud:

Frisk og økologisk

Grown Alchemist er en komplet serie af økologiske hudplejeprodukter, baseret på naturlige ingredienser, som genopbygger hudens kollagenniveau og styrker fornyelsen af elastin. Jeg er ret vild med dette renseprodukt, som bliver til en blød mælkeagtig creme, når den kommer på huden. Den er især god til dig med en sensitiv hud. Den milde formel renser urenheder uden at fjerne den beskyttende film og efterlader huden ren, dulmet og beroliget, og lader huden ånde frit.

 

Hydra+ Oil Gel Facial Cleanser fra Grown Alchemist, 200 ml. koster  325 kr

Effektiv rens

Det er nogle år siden jeg første gang blev introduceret til det svenske mineral makeup-brand, IDUN Minerals og jeg kan kun anbefale deres  produkter. Deres hudplejeserie er udviklet til at få huden i balance og kan benyttes af alle hudtyper.

Denne rensemælk fjerner effektivt urenheder og makeup – også den der er vandfast. Den milde formel skal anvendes uden vand og er specielt udviklet til tør hud. Formlen er beriget med fugtgivende, nærende og beskyttende ingredienser, så huden efterlades blød og fugtet.

 

Skincare Cleansing Face Eye Lotion fra IDUN Minerals, 150ml koster 169 kr.

Husk at fjerne døde hudceller

Disse to peeling produkter er fantastiske.

Forfiner huden

Er din hud træt og livløs, er denne peeling genial. Den ikke-irriterende, biologiske peeling forfiner hudens tekstur og skaber en blød og strålende hud. Brug den to-tre gange ugentligt efter du har renset huden og du vil synligt få en flottere og mere vital hud. Den egner sig især til dig med en miljøbelastet- , hyperpigmenteret- og problematisk hud

 

Exfoliating Enzyme fra Nimue,  60ml koster 439 kr.

 

Silkeblød ansigtspeeling

Denne lækre peeling pudder fra SENSAI får den grålig tone i ansigtet til at forsvinde. Når produktet vendes ud i hånden, doseres automatisk en passende mængde små korn, som skummes op og opløses i hånden før det masseres rundt i ansigtet.

Jeg lader det sidde et minutstid før jeg skyller af. Min hud bliver efterføgende silkeblød, ser mere klar ud og får en varmere glød. Produktet både renser, fugter og medvirker til at dine andre plejeprodukter virker mere effektivt.

Silk Powder Peeling fra SENSAI, 40 gr. koster 540 kr.

Forhandlerinfo:

SENSAI og Grown Alchemist fås bl.a. i Matas og Magasin og udvalgte klinikker.

IDUN Minerals forhandles i udvalgte butikker landet over samt på flere online-shops herunder matas.dk. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 22 28 66 00.

Nimue:  Nærmeste forhandler oplyses på tlf.33 32 33 22

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *