, ,

Den optimale hudpleje efter menopausen

Produkterne er givet til mig som gave fra devote Agency til test

Din hud har mistet glød og er ikke længere elastisk, men med den rigtige hudpleje efter menopausen, kan huden stadig se ung ud.  

Som alle andre kvinder, der er gået i overgangsalderen, kunne jeg sagtens se, at min hud ændrede sig i takt med at østrogenet forsvandt. Den blev mere tør, mindre elastisk og jeg fik begyndende hamsterkinder. Øv – hvor jeg synes det var hårdt at se sit eget spejlbillede, for jeg kunne ikke rigtig identificere mig med den kvinde jeg så.

I dag findes der rigtig mange gode produkter til hudpleje efter menopausen – som selvfølgelig ikke helt kan fjerne alderstegnene, men som kan være med til at forsinke dem.

Hvad sker der med din hud efter du er gået i overgangsalderen?

Heldigvis har skønhedsindustrien indset, at vi kvinder ikke bliver usynlige efter vi er fyldt 45 år. Der bliver hele tiden lanceret hudplejeprodukter, der er målrettet mod et ældre marked og det er glædeligt at der forskes i ældre hud. Jo mere forskning, der findes på celleniveau, jo bedre kan der adresseres hudpleje der er relevant for den målgruppe.

Faktum er – at du mister 1 % kollagen (hudens elastik) hvert år i 40’erne. Men omkring overgangsalderen falder niveauerne til omkring 30 % i de første fem år efter overgangsalderen, hvilket efterlader huden tyndere og mindre fast. Din hud bliver også mere tør. Det sker fordi hudbarrieren ældes, så den bliver mere porøs og mindre effektiv, hvilket kan skade den yderligere og gøre den endnu mere tør. Samtidig udtømmes antioxidantniveauerne, som er vigtig for at beskytte og reparere hud.

Konklusionen er derfor, at der skal bedre og mere effektiv hudpleje efter menopausen, som kan tilgodese de mangler, der indtræffer i huden. Det stiller større krav til de cremer du anvender.

4 regler for god hudpleje efter menopausen

1. Drop aldrig hudplejen

Du bør rense din hud to gange dagligt og peele den en til to gange ugentligt for at fremme fornyelsesprocessen, som også nedsættes med alderen.

2. Fokuser på de rigtige ingredienser

Du har brug for produkter, der genskaber kollagen, strammer op, bekæmper pigmentering, fylder ud og nærer.

3. Husk dine øjne og læber

Hvis du ikke allerede bruger en øjencreme, er det værd at tilføje en nu selv om det kan være en ekstra udgift. Øjencremer har en tendens til at være dyrere, fordi de er fyldt med aktive ingredienser, der er specifikt målrettet mod det (for det meste under) øjeområde, som at øge cirkulationen eller reducere poserne. Du kan også anvende øjencremen rundt om læberne, hvor huden er tynd.

4. Sig ja til solbeskyttelse
Brug altid solbeskyttelse, SPF30 eller mere. Det bør du gøre hver dag – vinter, sommer og også i overskyet vejr. Bare 20 minutter i solen uden beskyttelse sænker din vitamin C-status, og hvis du bruger højteknologiske ansigtscremer med retinol i, forårsager de midlertidigt øget følsomhed for solen. Jo tidligere du starter med solbeskyttelse, desto mere udsætter du hudens aldring (UV-lys øger nedbrydningen af ​​kollagen og mindsker kollagensyntesen). Men det er altid bedre sent end aldrig.

Produkter jeg varmt kan anbefale


Lækker dagcreme til alle hudtyper

Denne fugtgivende, veganske dagcreme har en lækker konsistens og gør huden glattere og giver den en smuk udstråling. Dagcremen giver en pudret finish, som gør huden blød og glat. Formlen indeholder mere end 95% ingredienser af naturlig oprindelse, og er baseret på vegetabilsk nektar fra blomsterknopper.

AntiAge_Global_Beautifying_Day_Cream_fra Yves_Rocher_50 ml. 489 kr.


Ansigts serum, der gør en forskel

Vegansk, letflydende og fugtgivende ansigtsserum, der hurtigt absorberes af huden og efterlader den fastere og med en jævnere hudtone og smuk udstråling. Den er super lækker at bruge og jeg synes at mine rynker og fine linjer efter kort tids brug blev gradvist reduceret. Formlen indeholder mere end 96% ingredienser af naturlig oprindelse, og er baseret på vegetabilsk nektar fra blomsterknopper og lakridsrod.

AntiAge_Global_Correcting_Supra_Essence  fra Yves_Rocher 50 ml. 599 kr.


Væk med brune pletter

Vegansk, geléagtigt koncentrat mod pigmentpletter, hvis intensitet mindskes for hver dag, der går. Huden fornyes, bliver jævnere, smukkere og får mere udstråling. Påføres morgen og aften på pletter ved hjælp af den specialudformede applikator. Formlen indeholder mere end 94% ingredienser af naturlig oprindelse, og er baseret på vegetabilsk nektar fra blomsterknopper.

Yves_Rocher_AntiAge_Global_Dark_Spot_Concentrate fra Yves_Rocher, 14 ml. 369 kr.


Dagcreme mod forurening SPF 30

Cremen som indeholder et ultrakoncentreret ekstrakt af aphloia reparerer huden, så den bliver friskere, mere modstandsdygtig og får mere glød. Den lette, flydende formel beskytter huden, uden at den føles klistret. Selvom cremen har SPF30 er det ikke et solbeskyttelsesprodukt.

Elixir Jeunesse UV Beauty Shield SPF30 fra Yves Rocher, 30 ml, 399 kr.

Du kan købe produkterne fra Yves Rocher HER  og du kan forhøre dig om nærmeste forhandler på 33 33 04 70.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *