Kostforvirret
,

Kostforvirret – du er ikke alene

’Sundhedsfood er hotshot’, men passer det at mandelmælk, plantebasseret alternativer og ingefær er så sunde som deres omtale. Er du også kostforvirret, så bliv her lidt klogere.

Sådan undgår du at forkølelse bliver til sygedage

(Deltagelse af presseevent) Nu begynder årstiden med ondt i halsen og snøftende næser efterfulgt af dage under dynen. En forkølelse er svær at undgå i denne årstid, men du kan selv gøre noget for at forebygge, så du får færrest sygedage.

Mammografiscreening efter brystkræft vækker grimme minder

De fleste kvinder synes ikke det er rart at få foretaget en mammografiscreening, men har man haft brystkræft, kan det være ekstra hårdt at gennemføre.

Sådan undgår du at urolige ben spolerer din nattesøvn

Får du en prikkende og sovende fornemmelse og en konstant trang til at bevæge benene, især om aftenen og natten, så kan disse råd hjælpe dig mod urolige ben.

7 vigtige grunde til at tage en powernap

En powernap eller en lur har blandt andet en positiv indflydelse på dit helbred, styrker din kreativitet og gør dig mildere og mere medgørlig for dine omgivelser.

Helbredsproblemer efter 50 – SÅDAN KAN DU UNDGÅ DEM

Oplever du også at synet er svækket eller at du pludselig bliver svimmel? Så bliv klogere her på hvilke helbredsproblemer du risikerer efter du er 50, og hvordan du kan undgå dem.

5 gode råd til at bevare energien hele dagen

Starter du dagen i fuld vigør og med maser af energi, men bliver du efterhånden mere og mere træt i løbet af dagen, så prøv nogle af disse gode råd.

Bliv klogere på tømmermænd og hvordan du kan undgå dem

Drikker du et glas eller to, sker der sikkert ikke så meget, men får du lidt for meget alkohol bliver det ofte efterfulgt af hovedpine, kvalme og dårligt humør. Læs her hvordan du kan undgå de værste tømmermænd.
Tilbage til livet efter at have ligget i koma
, ,

Tilbage til livet efter at have ligget i koma

Rikke Schmidt Kjærgaard får hjertestop og dør, bliver mirakuløst genoplivet, men er i koma. I bogen Blink – da jeg mistede livet og lærte at leve, fortæller hun om sin lange seje kamp tilbage til livet.
ThermiVA behandling
,

”Mit sexliv fik et boost”

Når overgangsalderen sætter ind, oplever mange kvinder at få stress-inkontinens og smerter ved samleje, men det kan en ThermiVa behandling rette op på. Sally Walker har prøvet behandlingen og er begejstret.
,

”Jeg var ved at dø af vitamin B12-mangel”

Vitamin B12-mangel kan være svært at diagnosticere og bliver det ikke opdaget, kan det få katastrofale konsekvenser. Det ved Bettina Borre Buhl alt om.
Vitamin B12
,

Flere og flere lider af mangel på vitamin B12

Vitamin B12 produceres ikke selv af kroppen, og du skal derfor have det gennem kosten eller som kosttilskud. Læs her om symptomer på B12-mangel og om du er i risiko.
World sleep day

Derfor skal afbrudt søvn tages alvorligt

Afbrudt søvn fordi du skal op og tisse, kan ødelægge din dag og på sigt forringe din livskvalitet. Læs her om Nykturi og find ud af hvad du kan gøre ved det.

Ældre med høretab har større risiko for at udvikle demens

De fleste ældre mister lidt af hørelsen, men nu viser en ny undersøgelse at høretab som ældre kan øge risikoen for tilbagegang af kognitive evner og være medvirkende til at udvikle demens.
,

Det betyder din højde for dit helbred

Høj eller lav. Din højde kan have betydning for om du er disponeret for at få forskellige sygdomme eller skavanker.
Alkohol påvirker din krop og sindstilstand.
,

Så meget alkohol kan du drikke til årets julefrokoster

Er det i aften eller næste weekend du skal danse på bordene og give den gas med kollegaerne til den årlige julefrokost, så se lige her, hvad alkohol gør ved din krop og sindstilstand.
,

Du ældes tidligere af alkohol og cigaretter

Vil du beholde et ungdommeligt ydre langt oppe i årene, så drop et stort alkoholforbrug og læg smøgerne på hylden, for det får dig til at ældes tidligere.
,

5 gode råd til at mindske rygsmerter

Du kan mindske smerterne i ryggen ved at tage nogle forholdsregler. Derudover viser et nyt studie, at viden om hvorfor rygsmerter opstår, har en helende effekt.
, ,

Brystkræftramte har svært ved at tale om døden

Det er lettest at tale om de praktiske ting og sværest at få sat ord på følelser og tanker om døden, viser en ny undersøgelse blandt brystkræftramte.
,

6 fordele ved at sove på venstre side

Vi ved at der er mange sundhedsmæssige fordele ved at få en god nattesøvn, men den måde du ligger på, kan også have indflydelse på dit helbred.
, ,

Insekter i madlavningen kan give dig allergiske reaktioner

Har du lyst til at bruge insekter i madlavningen, skal du være varsom med at sætte tænderne i de kriblende proteinbomber, hvis du i forvejen har allergi.
, ,

Drik kaffe og lev længere

Drikker du fire kopper kaffe om dagen reducerer du din risiko for at dø tidligt. Det viser en ny spansk undersøgelse, som antyder, at det kan være antioxidanter i kaffen, der gavner hjertet og afværger kræft.