ThermiVA behandling

Mit sexliv fik et boost med ThermiVa behandling

Når overgangsalderen sætter ind, oplever mange kvinder at få stress-inkontinens og smerter ved samleje, men det kan en ThermiVa behandling rette op på. Sally Walker har prøvet behandlingen og er begejstret.

62-årige Sally Walker er indehaver af Goodlife og arbejder til dagligt med hormoner og anti-age, og er derfor interesseret i de behandlingsmuligheder, der gør at kvinder kan ældes med styrke og passion.

Sally er bevidst om at den rigtige kost og motion ikke altid kan kompensere for at produktionen af østrogen og progesteron falder under og efter overgangsalderen. Derfor har hun heller aldrig holdt sig tilbage for at afprøve nye behandlinger. Og da hun hørte om ThermiVa behandling, skulle det da klart prøves.

Tabu at tale om manglende lyst

Overgangsalderen kan være en drøj omgang at komme igennem, og ikke alle kvinder har lyst til at underholde med alle de gener den kan medføre. Det betyder, at mange kvinder går rundt i det stille og lider af manglende sexlyst, stress-inkontinens, tørhed og manglende følelse i skeden.

”I dag bliver vi ældre og kvinder skal leve mange år efter overgangsalderen, så vi skal ikke finde os i en forringet livskvalitet, og at lysten til sex daler. Vi kan ikke løbe fra at østrogen- og progesteron produktionen falder og at det får indflydelse på psyken og fysikken. Vi tørrer ud forneden, og det kan betyde smerter ved samleje. Sex skal være dejligt og tilføre energi. Er det en pinefuld affære, får vi jo ingen fornøjelse ud af det og så kan jeg godt forstå at lysten falder,” siger Sally, som også mærkede at sexlivet ændrede sig efter hun blev ældre.

Stress-inkontinens forringer livskvaliteten

Mange kvinder oplever ufrivillig vandladning i overgangsalderen. Hormonelle ændringer påvirker bækkenbunds musklerne hvor den manglende østrogen fører til slaphed og lækager. Derudover bliver urinrørsvævet tørrere, tyndere og mindre elastisk med alderen.

”Jeg plejer altid at sige til mine klienter; begynder du at fokusere på hvor toilettet er og skal du altid huske at tisse før du går, ja så har du en stress-inkontinens.”

Sally har selv døjet med nedsat følsomhed i og omkring hendes blære. Hun kunne ikke altid mærke når blæren var fyldt og kom derfor ikke altid til toilettet til tide.

ThermiVa behandling skulle prøves

Sidste efterår var Sally til et webinar i USA om hormoner og her hørte hun om Mona Lisa behandlingen. En laserbehandling, som stimulerer slimhinden i skeden, således at den gendannes og får sine oprindelige egenskaber tilbage. Sally ville egentlig prøve denne behandling, men en af hendes klienter kom hende i forkøbet og fortalte begejstret om ThermiVa behandlingen.

Sally kontaktede Dr. Esmanns Klinik som udfører behandlingen og fik tid til en konsultation. Lægen virkede tillidsvækkende og professionel, så efter en grundig introduktion til forløbet, var Sally klar.

ThermiVa behandling udføres med radiofrekvensenergi som opvarmer vævet i genitalområdet forsigtigt, hvorved hud, slimhinden, muskler og nerver stimuleres til at regenerere. Behandlingen er smertefri og foregår uden bedøvelse.

”Behandlingen varer i 20 minutter og foregår mens du ligger i et gynækologisk leje. I de første 10 minutter varmer en sonde skamlæberne og klitoris. Det føles varmt og kan sammenlignes med at tage et varmt karbad, hvor huden i starten skal vænne sig til det varme vand, men hvor det efterfølgende bliver behageligt. I de næste 10 minutter bliver den lille sonde ført op i underlivet og varmer området op til omtrent 44 – 47 grader, men her kan du ikke mærke varmen. Dog kan det føles lidt ubehageligt omkring blæren, fordi du føler, at du skal tisse, men det er absolut til at holde ud,” fortæller Sally. Hun ved godt at nogen kvinder måske vil føle behandlingen lidt grænseoverskridende.

ThermiVa behandlingen giver en opstrammende effekt i de intime områder og øger følsomheden markant, så sexlevet blomstrer igen. Efter blot en enkelt behandling kan man mærke en forskel, men generelt anbefales tre behandlinger for den fulde effekt.

Sally oplevede behandlingen mere behagelig anden gang. Lægen forklarede det med, at vævet generelt var blevet mere sundt.

Læs mere om behandlingen HER [reklamelink]

Fortæller vidt og bredt om behandlingen

Sally holder sig ikke tilbage for at fortælle om behandlingen og hvordan den har hjulpet hende med stress-inkontinens, men også at ThermiVa har hjulpet på, at sexlivet er blevet fantastisk igen. Hun mener, at kvinder alt for ofte affinder sig med, at livskvaliteten falder efter overgangsalderen – og især at sexlysten forsvinder.

”Det nytter ikke at stå til. Jeg kender så mange kvinder, hvis humør er blevet ændret efter menopausen og dem anbefaler jeg at tage hormoner, men det er ikke altid nok til at få gang i sexlysten igen og der er denne behandling virkelig effektiv.”

”Jeg ved godt at behandlingen kan synes dyr for nogle, men vi kvinder bruger jo masser af penge på alt muligt andet. Blandt andet vores udseende – nye bryster og botox, men undervognen skal altså også repareres. Ellers ender vi som nogle sure gamle damer,” griner hun.