| |

Den optimale hudpleje efter menopausen

Din hud har mistet glød og er ikke længere elastisk, men med den rigtige hudpleje efter menopausen, kan huden stadig se ung ud.  
|

Afrikansk hudpleje – nu til danske kvinder

Kvinderne i Afrika har i generationer brugt de reneste råvarer til at pleje huden og det har to dansk-somaliske søstre videreført i deres brand GOB Skincare.
Serum er godt for at bekæmpe aldringtegn

Derfor bør du bruge serum til huden når du bliver ældre

Er du træt af rynker og brune pletter, og mangler din hud glød og glans, så giv den et ekstra vitaminskud ved at tilføre huden et serum.

8 gode råd til at bruge solcreme korrekt

Husk at bruge rigeligt med solcreme, når du er ude i solen, så du ikke risikere at få solskoldninger, soleksem og på længere sigt hudkræft.
Baobab olier til at forskønne huden.
|

Forkæl huden med nye skønne baobab olier

Frøene fra baobab frugtens kerner indeholder olier, der gør underværker for din hud, og er derfor hovedingrediens i en ny dansk hudplejeserie.
|

Derfor kan bakterier være godt for huden

Bakterier er blevet det nye sort, og dermatologer er nu også begyndt at forske i, hvorvidt hudbakterier fra mennesker med sund hud kan behandle kroniske hudlidelser. Resultatet kan blive, at du i fremtiden ikke bare skal nøjes med at vaske huden, men også tilføre den bakterier.
|

6 krydderier der er gode for huden

Krydderier kan spice maden op, men disse naturlige underværker kan også være hemmelige ingredienser i din daglige hudpleje. Mange krydderier indeholder nemlig høje niveauer af antioxidanter, antiinflammatoriske midler og næringsstoffer, som gør din hud sund.