Filorga – den perfekte hudpleje til moden hud

Reklame

Har din hud med alderen mistet sin glød og blevet træt og trist, kan jeg varmt anbefale hudplejeprodukterne fra Filorga. Det er lækre og luksuriøse produkter, som rent faktisk virker.

Det er ikke altid sjovt at se sig selv i spejlet, når man bliver ældre. Når østrogenet tjekker ud, kan det nemlig tydeligt ses på huden. Den får flere rynker, mister sin glød og volumen, bliver mere tør og får mangel på vitalitet. Det er bare pokkers svært at være vidne til.

Derfor er det også nu du skal tage arbejdshandskerne på og bruge mere tid på at pleje din hud. Hudplejeprodukterne fra Filorga er gode og virksomme produkter, som aktivt kan hjælpe mod aldersforandringerne.

Filorga – ekspert i anti-aging

 

Jeg har testet flere produkter fra den franske hudplejeserie Filorga, som blev skabt af den franske hudlæge Michel Tordjman i 1978. Han interesserede sig især for hudens cellefornyelse og hvordan man kan bekæmpe hudens aldring. Således blev Filorga laboratoriet det første franske laboratorium inden for filler injektioner (Filorga er en af verdens førende leverandører af æstetisk medicin, som behandling med filler også kaldes).

De unikke formler, der anvendes til injektionerne, er identisk med den medi-kosmetisk hudplejeserie som Filorga producerer. Produkterne behandler den modne huds udfordringer med dybtgående og avanceret hudpleje med synlige resultater.

 

’Filorgas hudpleje indeholder stjernespækkede
produkter, som virkelig gør en forskel.’

 

Synlig virkning

Jeg har prøvet denne dag- og natcreme, som er specielt udviklet til livløs hud og som har en intensiv anti-age-effekt. Jeg har som andre i min alder tendens til tør hud, og derfor er det vigtigt at dagcremen fugter hele dagen. Efter kun at have brugt den få gange, kan jeg allerede fornemme, at det lover godt. Min hud har hurtigt fået mere glød, er blevet mere ensartet og den forbliver fugtig hele dagen.

Der er tale om en superkoncentreret creme, som har en let konsistens, der smelter ind i huden uden at fedte og efterlade huden lækker og fløjlsblød. Cremen har intensivt genopbyggende egenskaber, som modvirker dybe rynker, tør hud, slappe konturer, pigmentforandringer og træt hud.

GLOBAL-REPAIR Nutri-restorative multi revitalizing cream 50 ml koster 795 kr.

 

Huden påvirkes af dårlig søvn

Søvn har stor indflydelse på hudens udseende. En god og lang nattesøvn giver huden mulighed for at forny og reparere sig selv fra den påvirkning, den får i løbet af dagen (her taler vi stress, UV-stråler, forurening osv.). Det er bl.a. hormonet melatonin, der udskilles under søvn, og udløser de genopbyggende processer om natten for at modvirke hudens aldring. Sover du dårligt producerer du mindre melatonin, som du samtidig også producerer mindre af med alderen.

Efter at være gået i overgangsalder, kæmper jeg med min søvn. Jeg sover ikke længere som da jeg var ung. Og har jeg sovet dårligt, kan jeg tydeligt se det på min hud. Derfor var det også med stor iver, at jeg testede Filorga NCEF Night Mask til hud med søvnunderskud.

Læs også: CBD I HUDPLEJEN HITTER

Vågnede op med en klarere hud

Filorga NCEF Night Mask er en regenererende ansigtsmaske, der virker mere intenst end en natcreme. Masken indeholder melatonin Cx, som er udvundet af silketræ, der stimulerer melatonin-syntesen. Melatonin virker også som en antioxidant, der beskytter mod stress og sygdomme.

Udover melatonin indeholder masken også:
– peptider, der har en plumping-effekt, der gør huden fyldigere og glattere.
– en flakon NCEF, der med sine 50 plejende ingredienser svarer til det der bruges i en filler injektion. Denne formel virker på alle de parameter, som kendetegner en smuk hud.

Jeg synes at masken virker efter alle henseender. Den giver liv til min trætte hud, som synligt bliver klarere og pænere efter bare en nats brug af natmasken.

FILORGA NCEF NIGHT MASK 50 ml koster  575 kr.

Et boost til din hud

Jeg elsker at bruge masker, for de giver et hurtigt og synligt resultat. Det gælder også Meso Mask, som giver huden en frisk og smuk udstråling.

Brug den én gang om ugen, når du trænger til at give din hud fornyet energi. Masken hjælper med at reducere linjer og tegn på træthed – også omkring øjnene. Masken indeholder kollegen, elasten og Filorgas signatureingrediens NCEF.

Den er lækker at bruge og er en perfekt maske til at booste huden om morgenen.

MESO MASK SMOOTHING RADIANCE MASK 50 ML KOSET 420 KR.

Filorga forhandles bl.a. hos Matas, Magasin og udvalgte kilinkker og parfumerier.
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 4023 1929.

Læs mere om produkterne HER

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *