A-Derma er din SOS til huden

Reklame

Cremerne fra A-Derma kan være nyttige at have ved hånden, hvis din hud har brug for hjælp. Det gælder både hvis huden er rød, irriteret, brænder eller den er direkte beskadiget fra f.eks. kosmetiske behandlinger, tatoveringer eller peelinger. 

Jeg tror vi alle sammen kender til at have tørre ru hænder i denne tid med corona, hvor vi spritter hænderne konstant. Derfor er det også godt med en god creme, der kan beskytte huden, så den ikke bliver beskadiget. Men det er ikke kun hænderne, der er udsat. Overalt på kroppen, kan der opstå irritationstilstande i huden, som kræver en nærende og beroligende creme. Og det er her produkterne fra A-Derma kan hjælpe dig.

A-Derma har specialiseret sig i sart hudpleje i mere end 30 år. Det hele begyndte med Pierre Fabre, en farmaceut fra den franske by Castres, der valgte at fokusere sit arbejde på havre, en plante, der er blevet brugt i over 3000 år til medicinske formål og som balancerer, beroliger og reparerer.

Her er 4 produkter der hjælper en smertefuld eller irriteret hud:

A-Derma: Den første creme på spray

 

A-DERMA Exomega CONTROL Emollient Spray fås som 200 ml 199,50 kr.

Har du atypisk hud, kan denne creme på spray berolige huden. Exomega CONTROL er den første serie mod kløende hud, der kan bruges af alle aldre – fra nyfødt til voksen. En ”flydende creme”, der er lige til at spraye på huden, og som med det samme giver den tiltrængte ro. Sprayen kan bruges både i ansigtet og på kroppen. Formlen klistrer ikke og absorberes hurtigt. Den giver en beroligende effekt og en blødere hud.

Øjeblikkelig virkning

CUTALGAN, 100 ml. koster 119,50 kr.

Oplever du smerter i huden f.eks. pga. solforbrænding, atypisk hudeksem, psoriasis eller rosacea, er der hjælp at hente. A-Derma Cutalgan Spray lindrer og beroliger huden og virker øjeblikkeligt i op til 6 timer. Sprayen indeholder peruviansk lian, en medicinsk plante, der indeholder effektive anti-smerte virkestoffer og som er anerkendt af World Health Organization. Når lianen vokser, bliver den tykkere og danner bark. Det er denne bark, som A-Derma indsamler og bruger i Cutalgan.

Du kan bruge produktet i både ansigtet og på kroppen – også intime områder. Gelen er uparfumeret, har en let konsistens og løber ikke. Den danner ‘et flydende kompres’ over det berørte område og har en øjeblikkelig virkning.
VIDSTE DU:
– at i Danmark er hudsygdomme den hyppigst anerkendte arbejdsbetingede sygdomsgruppe. Det drejer sig for ca. 95% vedkommende om kontakteksemer, altovervejende lokaliseret som eksem på hænder (håndeksem). Typiske udløsende faktorer i dagligdagen kan være kulde og rengøringsmidler. De typiske arbejdsfag, der kan give årsag til problemer, er mekaniker, murer, bager, frisør og gartner.

Beskytter sart hud

 

DERMALIBOUR+ BARRIER, 50 ml koster 89,50 kr og 100 ml. koster 119,50 kr.

 

Dermalibour+ Barrier fra A-Derma er en isolerende og beskyttende creme til alle typer irritation, hvor som helst på kroppen og til hvem som helst. Cremen er uden silikone og dens ”Second Skin System” virker som et ekstra lag hud, som isolerer, beskytter og fugter. Takket være dens vand-i-olie-konsistens er cremen meget modstandsdygtig, og dens virkning kan holde gennem hele 5 bade (i ferskvand, saltvand eller klorbehandlet vand).

A-Derma- perfekt reparationscreme

Epitheliale A.H ULTRA, 40 ml koster 111,50 kr og 100 ml koster 138,50 kr.

Uanset om du har fået et lille snitsår, en tatovering eller en kosmetisk behandling, vil din hud hele op af sig selv. Men under helingsprocessen, kan huden smerte. A-Derma lancerede i 2015 deres første dobbeltvirkende creme, som både fremmede hudens heling og modvirkede udviklingen af ar. Nu er de gået skridtet videre og har integreret en beroligende virkning i form af et ekstrakt af peruvianske lian.

Epitheliale A.H ULTRA kan bruges på blandt andet rifter, ved brændende fornemmelse i huden, efter hårfjerning, en ny tatovering, fjernelse af tatovering, kemiske peelinger og efter overfladiske dermatologiske indgreb. Den sikrer, at hudens øverste lag heler hurtigere og at huden holdes fugtet, så skorpedannelse undgås.

Cremen kan bruges både i ansigt og på krop og af børn som voksne.
Læs mere om A-Derma

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *