Effektiv hudplejeserie hjælper med at bekæmpe uren hud

Reklame

Uren hud forbinder vi ofte med teenagere, men har du rod i hormonerne eller er du i perioder stresset, kan du sagtens opleve at få uren hud og bumser selvom du er oppe i årene. En skånsom hudplejeserie med mælkesyrebakterier kan være løsningen.  

Jeg havde egentlig pæn hud da jeg gik gennem mine teenageår, men da jeg som 40-årig fik min søn gik der helt kludder i hormonerne. Med en efterfølgende stressperiode, gik min hud amok og det gav sig udslag i bumser og rødme.

Fejlagtigt tror vi at uren hud og bumser kun gælder for teenagere, men der tager vi grueligt fejl. Især kender mange kvinder til problematikken med bumser og rødme. For når der sker hormonelle ændringer i forbindelse med menstruation, graviditet og overgangsalder, reagerer huden ofte og det kan resulterer i at huden slår ud.

Der findes heldigvis mange mange muligheder for behandling og serien LACTOClear er et godt bud og er netop blevet relanceret.

Fik meget opmærksomhed

Da jeg kom tilbage efter endt barsel, som redaktør på et skønhedsmagasin, var jeg til et pressemøde angående lancering af mineralpudder. Den  amerikanske producent og makeupartist, som skulle afholde mødet, fik øje på mig og spurgte om jeg ville være model, så hun kunne vise hvor dækkende mineralpudder er. Jeg blev lidt befippet og sagde ja, og sad så der på podiet med alle mine bumser til skue for hele skønhedsbranchen og fik lagt en dækkende pudder. Det glemmer jeg aldrig.

Jeg har også oplevet at af en eller anden mærkelig grund, er det mere legitimt at kommentere på andres hudproblemer end det f.eks. er, at kommentere på at du har taget på i vægt. Jeg ved ikke hvorfor – men jeg har i hvert fald fået mange kommentarer. Selvfølgelig har folk nok gjort det i god mening for at give gode råd, men personligt ville jeg gerne have været foruden. Det medførte altid pinlige øjeblikke og jeg vidste jo godt hvordan jeg så ud. Det var ikke noget andre behøvede at gøre mig opmærksom på.

Med årene har jeg heldigvis fået bugt med min urene hud, så jeg i dag har en jævn og pæn hud.

Derfor får du uren hud

Uren hud skyldes ofte ballade fra én bestemt bakterie kaldet P. acnes bakterien, som er naturligt forekommende på vores hud. P. acnes bakterien trives bedst i lukkede miljøer. Døde hudceller og øget sebum (talg) kan tilstoppe hårsække og skabe de bedste  betingelser for P. acnes at vokse i. På hudoverfladen får du synlige bumser, og lidt dybere i huden mærker du komedoner, som kan føles som knudrede cyster. Dette medfører en rød og irriteret hud.

Eksempler på uren hud:

– Urenheder i mild form. Overfladiske urenheder uden betændelse (med hvide eller sorte hudorme)

– Urenheder i moderat form. Betændte røde knopper eller bumser uden gul top eller betændelse med rød cirkel og gul top.

– Urenheder i svær form. Cyster og knuder, der ubehandlet kan resultere i svære ar dannelser

(kilde: Lactoclear.dk)

Der findes en løsning

Du har sikkert hørt om probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, som oftes sættes i forbindelse med at holde maven sund. Probiotika er kroppens små mirakler som udgør 70 % af vores immunforsvar. De er helt naturlige og meget effektive i forsvaret mod uønskede bakterier. I dag har man via den rigtige teknologi opnået en meget stor viden omkring mælkesyrebakterierne. Man kan udvælge og undersøge dem, og gennem denne proces har man fundet ud af, at LACTOPAD™, som er en peptide udvundet af en mælkesyrebakterie effektivt rammer P. acnes bakterien.

LACTOClear serien indeholder den aktive ingrediens LACTOPAD™, og når den påføres huden binder den sig til P.acnes bakterien og hæmmer dennes vækst.

Missionen bag hudplejeserien er at det skal være en skånsom og virksom behandling mod uren hud og bumser, og derfor består den også kun af tre produkter, som dem du skal bruge for at bekæmpe din problemhud.

Læs også: DEN OPTIMALE HUDPLEJE EFTER MENOPAUSEN

Produkterne

LACTOClearTM er et simpelt hudplejesystem, der genskaber balancen, renser og plejer udsat hud.

Serien består af:

ANTI-BLEMISH FACE WASH er en nænsom ansigtsvask, som fjerner snavs, overskydende sebum, makeup og døde hudceller. Den indeholder LACTOPAD™, som binder sig til P. acnes bakterien og mindsker målrettet urenheder og samtidig plejes huden helt uden irritation og udtørring.

Pris 149 kr.

 

ANTI-BLEMISH ACTIVE CREAM er udviklet specielt til at pleje uren hud og bekæmpe bumser. LACTOClearTM Active Cream tilfører huden tiltrængt næring, binder sig til P. acnes bakterien og genskaber balancen.

Pris 249 kr.

 

ANTI-BLEMISH SPOT AMPOULE er din hurtige førstehjælp mod bumser og uren hud. Den er minimerer målrettet og hurtigt bumser og andre urenheder.
Pris 69 kr.

LACTOClear serie forhandles på udvalgte apoteker og på lactoclear.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *