4 skarpe solprodukter der giver en god kulør

solprodukter

Reklame

 

Solen og ferien står lige for døren, så husk nu at bruge gode solprodukter, der ikke kun beskytter huden, men også hjælper dig til en hurtigere og flottere kulør.

Der findes næppe noget så livsnydende og afstressende som solbadning. Men uanset om du sidder på fortovscafeen eller smider alle kludene og sveder på badelagnet, er det nødvendigt med gode solprodukter. Det kan koste dyrt at solbade, hvis du ikke beskytter dig ordentligt mod solens stråler.

Solbadning med omtanke

Steg nu – betal senere. Jeg synes det hører sig til at være solbrun om sommeren, men inden du steger i solen, bør du tænke dig om. Solen giver dig den eftertragtede brune kulør, men skaderne du påfører huden, kommer du til at betale for senere i form af rynker, pigment forandringer og i værste tilfælde hudkræft. Derfor kan det ikke siges eller skrives nok. Pas nu på solen, og solbad aldrig uden beskyttelse.

Solprodukter i flere varianter

Der findes mange forskellige solcremer på hylderne, og ikke alle er lige gode. For at opnå en maksimal beskyttelse skal solproduktet både beskytte mod solens skadelige UVA og UVB stråler.

Det første du bør gøre, er at finde ud af hvilken faktor, du skal bruge. Faktortallet angiver den styrke af solfilteret, som solcremen indeholder. Den faktor du skal bruge, afhænger af din hudtype.

Solprodukter der giver en flot kulør

Jeg har testet 4 solprodukter fra Yves Rocher, som besidder flere egenskaber. De skønne produkter kan anvendes før, under og efter solbadning. De beskytter ved et højt UV-index, samtidigt med at de giver en smuk, solbrun farve.

Formlerne i solprodukterne er bygget op omkring planten Sea Hollyt, der har en høj modstandskraft mod solens stråler og en enestående evne til at opbygge vandreserver.

Læs også: 8 gode råd til at bruge solcreme korrekt

Beskyt og plej ansigtet

Denne veganske solcreme til ansigtet giver dig en høj beskyttelse mod UVA/UVB og reducerer glans.
Det er en let creme, som hurtigt absorberes i huden. Jeg har tendens til skinnende hud, men med denne solcreme for min hud en naturlig glans.

Anti Shine Face Care SPF50 fra Yves Rocher, 40ml koster 169 kr.

 

Vi ved at for meget sol giver rynker – faktisk skyldes op mod 80 % af vores rynker, skader fra solen. Derfor skal du ikke kun bruge en god solcreme med en høj faktor, du skal også bruge en god after-sun creme. Denne her har indbygget anti-age effekt, som udfylder rynker og linjer og modvirker pigmentpletter.

En virkelig god creme, som gør huden mere glat, jævn og spændstig  og som virker reparerende på huden . Har  huden fået lige lovlig meget sol, giver den masser af fugt og har en beroligende effekt.

After Sun Beautifying Anti Aging Face Care, 30 ml. koster 129 kr.

 

Smuk sommerhud

Selv om det tager længere tid at få den eftertragtede kulør, når du bruger solcreme – nytter det ikke noget at kaste sig i solen uden at bruge produkter.

Denne effektive UVA/UVB-beskyttelse i en plejende tørolie, giver et fint fløjlsskær til huden. Her er det igen ekstrakt fra planten Sea Holly, som er anvendt.
Planten har 5 fordele:
– Den booster melaninet
– Stimulerer hudens naturlige evne til at beskytte sig mod solens skadelige stråler
– Beskytter mod fotoældning
– Beskytter hudstrukturen
– Stimulerer cellefornyelsen

Solaire Peau Parfaite Beautifying Oil fra Yves Rocher  SPF30, 150ml koster 169kr

 

Huden kan godt føles stram og tør efter en omgang sol. Brug derfor en god after lotion, så din hud kan genvinde sin blødhed og reparere sig selv efter de skader, solen har forårsaget.

Jeg er vild med denne lotion, som både kan anvendes i ansigtet og på kroppen. Den fremhæver den solbrune kulør, efterlader min hud lækker og fugtig, og har en dejlig duft.

Lotion har specielt 3 fordele:
– Formlen indeholder over 92 % ingredienser af naturlig oprindelse
– Indeholder ikke mineralolie
– Formlen er testet under kontrol af hudlæger og øjenlæge

 

After Sun Moisturizing Lotion 3in1 fra Yves_Rocher, 200ml koster 99 kr.

 

 

 

Yves Rocher forhandles på www.yves-rocher.dk.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *