,

Den bedste solbeskyttelse til sensitiv hud fra Avène

REKLAME

Nyt solprodukt fra Avène har set dagens lys og yder den bedste solbeskyttelse til alle, også til dig med den mest sensitiv eller beskadigede hud.

Så er solen her og efter en lang og mørk vinter med både corona og alverdens restriktioner, er det fuldstændig fantastisk at opholde sig udendørs, hvor solen nu for alvor bryder frem. Og jeg må ærligt indrømme at det løfter mit humør, når solen skinner.

Vi ved alle, at vi skal passe på solens stråler for de kan være barske for huden og derfor er det også kærkommet at folkene bag Avène har sat nye stadarder for solcreme og lancerer et helt nyt unikt solprodukt.

Besytter optimalt og ligner hudens pigment

Avene intense protect spf50+, 150 ml koster 224,50 kr.

Det har længe været kendt at solbeskyttelse er afgørende for at beskytte mod UVB- og UVA strålernes rolle i forbindelse med solskoldning. Især UVA trænger dybere ind i huden og forårsager mere alvorlige skader på lang sigt. Nu peger nyt videnskabeligt arbejde på den skadelige virkning af synligt blåt lys med høj energi på hudceller. Via oxidering beskadiger denne type lys cellernes lipider, proteiner og DNA og bidrager dermed til hudens aldring og udviklingen af hudkræft.

Det har Eau Thermale Avène gjort noget ved og kan i år præsentere et helt nyt solfilter, som er ultra-bredspektret og beskytter mod UVB, UVA og højenergi blåt lys. Intense Protect SPF50+ er sikker fotobeskyttelse, selv for den mest sensitive eller beskadigede hud. Cremen indeholder et forstadie til E-vitamin og også det beroligende og blødgørende Avène Termalkildevand. Cremen er ligeledes ikke skadeligt for miljøet og har ingen effekt på koraller, planteplankton og dyreplankton. Så du kan med god samvittighed smøre dig ind, når du er på stranden.

Cremen absorberes på kun 3 sekunder, er uden parfume, og så er den ultra-vandfast. Det betyder, at efter 6 x 20 minutters badning er der minimum 50 procent af den solbeskyttende effekt tilbage. Den svier ikke i øjnene, giver 8 timers fugt, og den hjælper huden til ikke at blive tør i solen.

Cremen har en let, nude tone for gul neutraliserer blå. Solfiltret TriAsorBTM er meget gult, da det er med til at styrke effekten på højenergi blåt lys. Ud over det gule solfilter er cremen tilsat pigmenter, så cremen har en sart, nude tone. Det sikrer, at cremen er helt usynlig på huden straks efter påføring, selv på mørke hudtoner er cremen helt usynlig på huden.

Alt i alt en fantastisk beskyttelse og lækker solcreme.

Læs også: 8 GODE RÅD TIL AT BRUGE SOLCREME KORREKT

Hjælper småskader på huden

Cicalfate Repair Cream, 40 ml koster 99,50 kr.

Når vi rykker udendørs får vi ofte flere småskader på huden. Vi ordner haven, dyrker flere hobbyer og risikoen for at huden får smårifter, insektbid eller hudafskrabninger stiger. Med Cicalfate Repair Cream fra Avène i hånden er du godt hjuplet på vej, for cremen reparerer huden samt dulmer intens rødme og irritation. Cremen hjælper huden til at hele hurtigere, og risikoen for permanente ar bliver mindre.  Cicalfate Repair Cream kan anvendes til alt lige fra tørre læber, overfladiske sår og solskoldning til insektbid og rødme.

Beroligende kildevand fra Avène

Avene Thermal Spring Kildevand, 50 ml koster 44,50 kr, 150 ml koster 89,50 kr og 300 ml koster 119,50 kr.

Termakildevand indgår i alle produkter fra Avène – serien og findes i sin rene og ubehandlede form som spray, og du kan bruge det lindrende og og beroligende kildevand stort set til alt. Lige fra generel hudirritation, solskoldning og efter laserbehandling og hårfjerning til kølende effekt efter sport, på rejser og  ved hedeture. Thermal Spring Water er en beroligende, kølende, irritationsdæmpende og anti-inflammatorisk kildevand på spray, og er velegnet til tør, sart, irriteret og fugtfattig hud. God at have ved hånden.

 

Alle produkterne forhandles på apoteket.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *