,

GreenEtic – skønne rene og effektive hudplejeprodukter

GreenEtic

REKLAME

Her er hudplejeserien som er fri for syntetiske råvarer og hormonforstyrrende stoffer, og som ikke indeholder syntetisk parfume eller skadelig kemi. GreenEtic er tilmed lige blevet nomineret af Danish Beauty Award som årets nye brand. 

Jeg kan mærke, at jeg med alderen er blevet mere følsom overfor hudprodukter. Pludselig får jeg hududslet på knæ og albuer, og senest under mit ene øje. Jeg kan indtil nu behandle det ved at smøre mig ektstra ind i fede cremer, men jeg tænker over hvorfor. Jeg som aldrig har lidt af nogen former for hududslet, pludselig mærker, at huden reagerer atypisk. Jeg ved jo godt med min sunde fornuft, at det sikkert er alle de kemikalier, som jeg siden mine unge dage har smurt ind i krop og ansigt, som nu får huden til at strejke og reagere. Derfor blev jeg også så glad, da jeg jeg blev tilbudt at teste hudplejeprodukterne fra GreenEtic, som er en økologisk, vegansk og naturlig baseret hudplejeserie.

Rene varer og fulde af vitaminer

Det kan være virkelig svært at gennemskue, hvornår produkter er økologisk, for mange husplejeserier er produceret i udlandet hvor certificeringer kun kræver 35 procent økologi. I Danmark er vi dog noget mere strikse og her skal der være tale om minimum 95 økologi, før du må kalde dit produkt økologisk. Samtidig er det også lidt tåget når noget profilerer sig med at være vegansk, for straks tror vi at det så er sundt. Men det behøver ikke at være tilfældet, for et vegansk produkt kan godt indeholde syntetiske råvarer, skadelig kemi og hormonforstyrrende stoffer.

GreenEtiq er gået ‘all in’ og sikre at du får et eklusivt, vegansk og bæredygtigt hudplejeprodukt. Produkterne er tilmed fulde af vitaminer, mineraler, antioxidanter og fugt og bliver solgt til overkommelige priser.
Der er ingen overflødig emballage og alle produkterne er med pumpe, så du slipper for at påføre bakterier med fingrene. Der er anvendt landbrug med 20 års erfaring af økologiske råvarer, og al høsten foregår manuelt og markerne bliver dagligt overvåget.

Og som prikken over iét er GreenEtic netop nomineret af Danish Beauty Award for Årets nye brand.

Produkterne fra GreenEtic

Jeg fik lov til at teste følgende produkter og efter at have testet dem i små 3 uger, er min dom meget positiv.
Her er de produkter som jeg har testet:

Effektiv rens

Jeg bruger makeup og foundation hver dag og er afhængig af renseprodukter, som er effektive samtidig med at de ikke slider for meget på huden. Normalt er jeg ikke den store fan af rensemælk, for jeg kan bedst lide skummende renseprodukter, for at få fornemmelse af at huden bliver helt ren. Men denne rensemælk må jeg sige, renser huden nænsomt og effektivt uden at jeg skal gnide for meget for at få makeup og snavs af. Rensemælken, som bl.a. indeholder mandelolie, lavendel – og rosmarinblomst ekstrakt udtørrer ikke huden, men tilfører den masser af fugt og antioxidanter. Du kan bruge den uanset om din hudtype er sart og tør eller mere olieret.

Face Cleansing Milk, 125ml. koster 150 kr.

LÆS OGSÅ: SLIP AF MED DIT TANKEMYLDER

Beroligende tonic

Efter at have renset huden, er det skønt lige at give den et ekstra pift med en opfriskende tonic. Denne her tonic indeholder bl.a. økologisk aloevera, lavendel og kamille, som både renser, opstrammer, modvirker rødme og beroliger huden. Og for en moden kvinde som jeg, har den det plus at den også har en anti-aging effekt pga. det stærke indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

FaceTonic, 125 ml. koster 145 kr.

GreenEtic – Boost til huden

Det kan godt betale sig at give huden lidt ektra hudpleje ved at bruge en serum under din dagcreme. En serum tilfører huden ekstra vitaminer, mineraler, proteiner og fugt. Denne serum har et stort indhod af bl.a. antioxidanter, E-vitamin, calcium og magnesium, som på sigt har en anti-aging effekt. Den er drøj i brug – du skal kun bruge få dråber, så den holder i lang tid.
Jeg er ret vild med at bruge den og synes at den booster min hud og giver den en dejlig glød.

Hibiscus & Argan Oil, Lifting & AntiAge Serum, 30ml. koster 385 kr. 

Rigelig med fugt

Huden kan ikke få nok af fugt og jo ældre du bliver, jo mere fugt har din hud behov for. Cremen som jeg testede har et højt indhold af alle de ingredienser en moden hud har brug for. Især dens store indhold af arganolie, hibiscus og hyaluronic hjælper til at genopbygge og modvirke hudens ældningstegn samt at forsyne den med rigelig fugt. 

Cremen fugter huden hele dagen samtidig med at den ikke fedter. En god og anbefalelsesværdig creme, som du kan bruge morgen og aften.

Hibiscus & Argan Oil, Lifting & AntiAge Cream, 50ml. koster 295 kr.

Favoritten

Øjencremen er klart mit favorit produkt. Jeg ved ikke hvorfor pokker jeg pludselig fik et mærkeligt udslæt under mit ene øje, men efter tre gange at have smurt med denne effektive og helt igennem unikke øjencreme forsvandt det og er ikke dukket op igen. Det er en let og blid øjencreme, som toner, plejer og udglatter samtidig med at den giver rigelig med fugt og næring, helt uden at fedte.

De fleste får fine linjer omkring øjnene med alderen og øjencremen fra GreenEtic indeholder bl.a. granatæble, som genopretter eventuelle skader i huden, giver en masse fugt og forlænger levetiden af de celler, som producerer kollagen og elastin.

AntiAge Eye Contour Cream, med Pomegranate & Grapes oil, 30ml. koster 250 kr. 

Kroppen skal også plejes

Jeg elsker at smøre kroppen ind efter badet og denne bodylotion lever klart op til mine krav til en lotion. Den fugter, er drøj i brug, har en dejlig duft og jeg føler mig lækker efter at have smurt mig ind. Dens ingredienser som tæller økologisk abrikosolie, hvedekimsolie og Aloevera giver tilsammen en stor anti-aging effekt samtidig med at de holder huden spændstig.

Body Lotion, 200ml. koster 180 kr.

Læs mere om produkterne på green-etic.dk

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *