,

Annemarie Börlind – sol, summer og beskyttelse

REKLAME

Beskyt din hud med lækre naturlige produkter fra Annemarie Börlind som tilmed har plejende effekter.

Endelig er solen her efter en lidt kold og våd maj. Solen skal selvfølgelig nydes, men altid med solbeskyttelse og omtanke. Jeg har netop testet solprodukter (modtaget som gave) fra Annemarie Börlind og de har fuldt ud levet op til mine forventninger.

Siden jeg i tidernes morgen startede et skønhedsmagasin og dengang blev introduceret til Annemarie Börlind har jeg været fan af deres produkter. Alle deres produkter indeholder naturlige ingredienser og plejer huden nænsomt og effektivt – det gælder også deres solserie.

Solcreme med antiage effekt

 

Denne lækre solcreme giver den optimale solbeskyttelse. Det naturlige DNA-beskyttelseskompleks er skabt til at behandle hud skadet af UV -stråler og nedkæmpe frie radikaler, der er harmfulde for cellerne. DNA’et bliver dermed bedre beskyttet i situationer med stor eksponering af UV, mens reparationen af DNA’et i cellerne styrkes.

Ekstrakter fra Kombu-algen og et optimalt UVA/UVB filter giver en optimal beskyttelse imod de skadelige UV-stråler. Et anti-aging-kompleks forebygger tidlig ældning af huden skabt af UV-stråling. Hudens ungdommelige udstråling bliver bevaret i længere tid.

Min hud får en smuk glød og jeg føler mig godt beskyttet med denne antiage solcreme.

 

SUN Anti age creme SPF 30, 50 ml., 329 kr.

Solcreme der ikke fedter

Denne solcreme indeholder UVA- og UVB-filtre, der giver beskyttelse mod skadelige UV-stråler uden at efterlade et hvidt skær på huden. En skøn creme der ikke fedter.

Sun Fluid SPF30, 125 ml., 199 kr.

Annemarie Börlind – beroligende lotion

Har huden været udsat for solen hele dagen er det skønt at bruge en afkølende og plejende lotion til huden. Denne lotion indeholder beroligende og fugtende urteekstrakter som allantoin og troldnød, der lindrer hudirritationer og rødme forårsaget af solens stråler. Panthenol og sorbitol øger hudens fugtindhold og styrker dens elasticitet. Din hud kommer hurtigere til hægterne igen, og din teint holder i længere tid.

Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion, 125 ml, 199 kr.

Alle produkterne er koralvenlige og indeholder ikke parabener.

Læs mere om Annemarie Börlind HER

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *