Eau Thermale Avène – din hudpleje for en sund og smuk hud

REKLAME

 

Vores hud ændrer sig gennem livet og har forskellige behov. Med alderen mister huden sin spændstighed og bliver mere tør, men du kan også opleve at din hud er sensitiv og kræver speciel hudpleje. Eau Thermale Avène er hudplejeprodukterne, der hjælper til en smuk og sund hud. 

Min hud er med alderen blevet mere sart og jeg kan opleve i tide og utide at jeg pludselig slår ud. Derfor er jeg også virkelig opmærksom på hvad jeg smører i ansigtet. Èn af de hudplejeprodukter, jeg ofte vender tilbage til er Eau Thermale Avène, som blandt andet har specialiseret sig i hudplejeprodukter til sensitiv hud.

Her er et lille udbud af produkter som jeg varmt kan anbefale:

Genial til ældre hud

DERMABSOLU DEFINING DAY CREAM Dagcreme, 40 ml, koster 299,50 kr

Oplever du også at din hud ikke er lige så spændstig, som da du var yngre. Huden er mere tør og ansigtskonturen har ændrert sig. Denne dagcreme hjælper med at genskabe fylde til huden, som er blevet mere tør. Eua Thermale Avène DermAbsolu-hudplejeserien består af en række produkter, så du kan sammensætte din hudplejerutine. Fælles for dem alle er en kombination af tre innovative aktivstoffer, der er med til at give huden spændstighed og fylde. Resultatet er en fastere og mere jævn og strålende hud, hvor den naturlige glød er genoprettet.

Bekæmp rynkerne

PHYSIOLIFT PROTECT SPF 30, 30 ml koster 234,50 kr

Når aldringsprocessen for alvor begynder at accelerere, er Eau Thermale Avène PhysioLift-serien en del af løsningen. Serien bygger på aktive indholdsstoffer, som er udvalgt, så de netop mindsker tydelige rynker og booster hudens naturlige processer. Blandt andet hjælper den huden med at blive mere fyldig og neutraliserer frie radikaler og reducerer mørke pletter.
Seriens nyeste skud på stammen er PhysioLift PROTECT SPF30, der mindsker synlige alderstegn, beskytter mod fotoaldring og mod UV-stråling.

Begrænser skader

Avene A-Oxitive Night, 30 ml koster 224,50 kr

Eau Thermale Avène A-OXitive er hudplejeserien til de første alderstegn. Selv om min hud for længst har fået de første alderstegn – har jeg nu haft stor glæde af cremen. Det er en peelende, fornyende og udglattende natcreme til fine linjer. Den fløjlsbløde konsistens giver fugt, forbedrer hudens struktur samt beskytter mod oxidativt stress. A-Oxitive Night booster cellernes aktivitet, forfiner hudens tekstur og gør hudtonen mere jævn. ProVitamin E neutraliserer frie radikaler og beskytter huden med langtidsvirkende effekt.

Fugt, fugt og fugt

AVÈNE Hydrance Aqua-Gel, 50 ml koster 194,50kr

Eau Thermale Avène Hydrance Aqua-Gel er en let og luftig alt-i-en fugtighedscreme, der kan anvendes i hele ansigtet både dag og nat. Den omgående og intensive fugttilførsel sikrer optimal velvære, og stærke antioxidanter beskytter mod forureningspartikler og virker som en detox-kur på huden. Den forfriskende gel-tekstur gør huden blød og smidig, og smelter omgående ind. God som basiscreme under makeup.

LÆS OGSÅ: De bedste tips for et sundt og lækkert hår

Eau Thermale Avène – hjælper hypersensitiv hud

 

Eau Thermale Tolerance Control hjælper din hud, hvis den er hypersensitiv. Cremerne er bygget op, så de matcher hudens egen struktur. De styrker og genopbygger hudbarrieren med 98% naturlige ingredienser, blandt andet det beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende Avène Termalkildevand.
Avène Tolerance Control-serien landende på apoteket i juli.
I serien findes:
Tolerance Lotion –  der fjerner snavs og makeup fra ansigt, øjenomgivelser og læber. Meget let tekstur, der smelter hen over huden. Højt indhold af Avène Termalkildevand. Respekterer hudbarrieren. Påføres og fjernes uden brug af vand – gerne med en genanvendelig renserondel. Uden parfume. 200 ml,  159,50 kr.
Tolerance Control Cream – Let ansigtscreme til normal/kombineret, hypersensitiv hud. Beroliger omgående og kontrollerer langvarigt hudens tendens til at overreagere. Let og ikke fedtende tekstur, der absorberes hurtigt. Uden parfume og konserveringsmidler. 40 ml,  179,50 kr.
Tolerance Control Balm –  Nærende ansigtscreme til tør, hypersensitiv hud. Beroliger omgående og kontrollerer langvarigt hudens tendens til at overreagere. Cremet og nærende tekstur, der gør huden blød og behagelig. Uden parfume og konserveringsmidler. 40 ml, 179,50 kr.

FAKTA
Hypersensitiv hud er hud, der overreagerer på stimuli, som ikke normalt ville få huden til at reagere. Hypersensitiv hud har en mere åben hudbarriere, og derfor trænger eksterne aggressorer lettere ind. Samtidig sker der en overproduktion af signaler til hjernen via sensoriske neuroner. Det bliver til en ond cirkel, for signalerne stimulerer cellerne i overhuden og virker som en trigger på nervefibre, så huden bliver endnu mere sensitiv. Hypersensitiv hud reagerer også mere på fx stress. Hypersensitiv hud opleves som forskellige grader af prikken, stramhed, rødme og generelt
ubehag i huden. De fleste med hypersensitiv hud oplever tilstanden som meget uforudsigelig. Det er aldrig helt til at vide hvorfor og på hvad, huden overreagerer. Det er en af grundene til, at hypersensitiv hud er så generende.
Der er forskellige grader af hypersensitiv hud: fra alvorlig intolerance og allergi til overreaktiv hud og lettere hypersensitivitet. For især det sidste er der godt nyt på
apotekets hylder.

Alle Eau Thermale Avène produkterne fås på apoteket landet over.

Læs mere om produkterne HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *