A-DERMA BIOLOGY – økologisk hudpleje når det er bedst

REKLAME

Denne enkle og effektive hudplejeserie sørger for at holde din hud sund ved at hjælpe med at genoprette balance i huden. A-DERMA BIOLOGY er økologisk certificeret, vegansk og formuleret  uden parfume eller kontroversielle ingredienser. Hudplejeprodukter der er til glæde for dig og miljøet. 

Jeg er ret vild med denne her serie, A-DERMA BIOLOGY. Dels er min hud blevet mere sart med årene og tåler ikke parfume eller for mange tilsætningsstoffer og dels vil jeg gerne bidrage til at skåne miljøet. Vi bliver alle udsat for stress, UV-stråler og forurening, der kan gøre huden skrøbelig, så barrieren ikke er i stand til at være et forsvar, som kan modstå de ydre aggressioner. Huden bliver lettere dehydreret, og mikrobiomet kommer i ubalance.

BIOLOGY hjælper med at genopretter hudens balance uanset hudtype og sarthed. Det er effektiv hudpleje dedikeret til at holde hudens barriere intakt.

Også godt for miljøet

I alle A-DERMAs formler finder du Rhealba® Havre, som er en aktiv ingrediens med beroligende og plejende egenskaber. I Bilogy serien er plantesaften som et rent økologisk ekstrakt, der er med til at genoprette balance i huden som følge af saftens næringsstoffer. Plantesaften hjælper også med at booste produktionen af hyaluronsyre, som er med til at bevare hudens fugtniveau.
Derudover er æskerne fremstillet bæredygtigt uden unødig brug af ekstra papir.

Læs også: ELSK DIN (OVERGANGS)ALDER – NU SOM E- OG LYDBOG

I serien finder du:

Nem og hurtig rens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den er super effektiv og renser og fjerner forsigtigt make-up og efterlader en forfriskende fornemmelse. Påfør på hele ansigtet med en vatrondel morgen og/eller aften. Skal ikke skylles af.

BIOLOGY Micellar Water, koster 119,50 kr.

Nyhed – 3 – in – 1 Serum

Den første dermatologiske og økologisk certificerede serum er A-DERMAs BIOLOGY HYALU 3-in-1 Serum, som kun er sammensat med 9 ingredienser, ingen duft, ingen æteriske olier, ingen
kontroversielle ingredienser. Det giver høj tolerance på både allergisk hud og den tynde hud omkring øjnene. Pipetten gør det nemt at dosere de to til tre dråber, der er nødvendige for effektivitet, og selve serummets geltekstur trænger let og hurtigt ind i huden. Du kan også blande den med din creme og opnå effekt.

BIOLOGY HYALU 3-in-1 Serum, 30 ml koster 269,50 kr.

Effektiv dagcreme

Denne dagcreme til normal/kombineret hud nærer og sørger for at din hud er fugtet hele dagen. Den er frisk og trænger fint ind i huden.
Fås til normal/kombineret hud og til tør hud.

BIOLOGY LIGHT Cream 40 ml koster 149,50 kr.
BIOLOGY RICH Cream til tør hud 40 ml koster 149,50kr.

Til dig med særlig behov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIOLOGY Calm Care har tilsat kolanødekstrakt, der virker beroligende og mindsker ubehag i huden. Huden kommer til at føles mere behagelig, og du får en reduktion i fornemmelsen af
varme.

BIOLOGY Anti-Redness Care indeholder mandarinekstrakt, der plejer, reducerer og begrænser synligheden af rødme.

BIOLOGY Nutri Care er beriget med økologisk saflorolie, der er rig på Omega 6 og 9 fedtsyrer. Nærer og styrker hudbarrieren med lipider, der er afgørende for en smidig hud.
Testet på tør hud med tendens til atopi.

Alle tre produkter til særlig pleje kan bruges alene eller i kombination med fugtighedscremen til daglig pleje og koster 179,50 kr.

Den økologisk certificerede BIOLOGY-serie fra A-DERMA forhandles på apoteket og udvalgte Matas forretninger.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *