Baobab olier til at forskønne huden.

Forkæl huden med nye skønne baobab olier

Frøene fra baobab frugtens kerner indeholder olier, der gør underværker for din hud, og er derfor hovedingrediens i en ny dansk hudplejeserie.

I denne vinterkulde, som vi vidner til i disse dage, er det et MUST at du gør noget godt for din hud, så den ikke tørrer ind og bliver rød og irriteret. Med de helt nye skønhedsolier fra Avivir Baobab får din hud et boost med den rigtige næring og efterlader den silkeblød og lækker.

Jeg elsker at smøre huden ind i olie efter badet og disse nye luksus skønhedsolier kan jeg varmt anbefale. Huden bliver gennemfugtet – og så har olierne et kæmpe plus – de optages med det samme i huden og fedter ikke.

Baobab olien udvindes fra frugten

Det ser helt majestætisk ud, som det står der på Afrikas savanne. Det høje træ med den cylinderformede stamme er nærmest blevet symbolet på Afrika syd for Sahara. Træet er blandt verdens ældste træsorter, der fortsat eksisterer og er kendetegnet ved, at det efter ca. 1.000 års levetid begynder at udhule sig selv.

Vi er først ved at få øjnene åbne over for træets mange fordele, men afrikanere har i mange år brugt næsten alle dele af træet til forskellige formål. Frugten skulle være godt mod mavepine, bladene har efter sigende en opkvikkende effekt, og frøene fra baobab frugtens kerner bliver brugt til at lave olie, der giver masser af næring til hud og hår og derfor ideel som skønhedspleje.

Tre plejende Baobab olier

I første omgang lancerer Avivir Baobab tre baobab olier. I alle olierne anvendes der jomfruolie for at sikrer, at oliens gode egenskaber og høje indhold af E-vitamin og phytosteroler også findes i slutproduktet.  Olierne har antioxidantisk effekt, er med til at styrke kollagenet i huden, forbedre hudens barrierefunktion og øge hudens elasticitet.

Olierne kan også hjælpe på forskellige ubalancer i huden som f.eks. rødme og irritation, og de kan være med til at reducere udseendet af strækmærker. Derudover tilstopper olien ikke hudens porer, og den har tilmed en anti-aging effekt. Du kan også bruge olierne til at pleje tørt og livløst hår, ligesom negle og neglebånd har glæde af baobab oliens nærende egenskaber.

Avivir Organic Baobab Virgin Oil 50 ml – 270 kr.

Denne rene baobab olie er særligt velegnet som serum til ansigt, hals og decollete samt til behandling af tørre pletter, rødme, irritation og ujævnheder i huden. Olien booster desuden kollagenet, og den er med til at reducere udseendet af strækmærker.

Avivir All Body Pampering Oil 100 ml – 380 kr.

Blødgørende og super fugtende olie, der giver huden fornyet elasticitet og efterlader den gennemfugtet. Brug den umiddelbart efter badet for størst mulig effekt, og anvend den også til håret.

Avivir All Body Pampering Oil with Myrtle Scent 100 ml – 380 kr

Denne olie har duft af australsk myrte, og forbedrer olien hudens barrierefunktion, og har en anti-aging effekt samt reducerer udseendet af strækmærker.

Alle olierne er med økologisk baobabolie, veganske, uden silikone, petrolatum, paraffinum, liquidum eller andre petrokemiske olier og er certificeret af Ecocert.

Olierne fås i Matas og i helsekostbutikker landet over.