Fantastiske øjencremer, der gør en forskel

Reklame

Jeg har testet to skønne øjencremer og en øjenpatch, som effektivt hjælper med at pleje huden omkring øjnene ved at reducere rynker og mindske poser og mørke render.

Jeg har gennem årene prøvet adskillige øjencremer, hvor nogle af dem har levet op til det de lovede, mens andre ikke gjorde den store forskel. Nu er jeg til gengæld blevet ovenud begejstret for de to øjencremer og de øjenpatch, jeg netop har testet. De gør virkelig en forskel for mine øjenomgivelser. Jeg har testet øjencremerne på hvert sit øje, og begge øjencremer har gjort huden fastere og reduceret rynkerne. Jeg har aldrig haft store poser under øjnene, men med alderen har jeg fået dybere og mørkere rander og de er også mere eller mindre forsvundet. Især er øjenpatches virkelige effektive til at fjerne træthedstegn.

Hvorfor bruge øjencremer?

Jeg elsker mine øjencremer for jeg er ikke meget for at bruge mine dagcremer omkring øjnene. En anden ting er også, at når øjencremerne fylder på badeværelsehylden, glemmer jeg aldrig at smøre huden omkring øjnene. Og huden her er vigtig at give opmærksomhed for den er fire til fem gange tyndere end i resten af ansigtet. Det er også den hud, hvor de første aldersforandringer som linjer, rynker samt mistet spændstighed viser sig. Når du skal kigge efter en god øjencreme, skal du tjekke at den indeholder ingredienser der går dybt ned i huden, så den gør en forskel.

Suveræn hjælp

 

NCEF Reverse Eye fra Filorga, 625 kr.

Den her øjencreme fra Filorga, kan jeg varmt anbefale. Den har fået mine rynker til at blive mindre synlige, fået mørke rander til at forsvinde og givet huden omkring øjnene en mere fasthed og en glød til hele øjenområdet.

Cremen indeholder Filorgas unikke vitamincocktail NCEF, som bl.a. består af fem aktive ingredienser, hyaluronsyre, kollagen, C-vitamin, aescin og koffein, der virker dybt nede i huden. Og resultatet – du får synligt forbedret hudkvaliteten omkring øjnene.

Læs også: FILORGA – DEN PERFEKTE HUDPLEJE TIL MODEN HUD

God til moden hud

Retinol Fusion Eye Cream fra Peter Thomas Roth, 475 kr.

Når vi bliver ældre, bliver huden mere tør og får brug for mere fugt – især omkring øjenene. Denne øjencreme er utrolig fugtgivende og genopliver den sarte hud i øjenområdet ved hjælp af optimal koncentration af mikroindkapslet retinol. Det betyder at der sker en mild langvarig frigivelse af retinol henover natten, hvilket hjælper til at udjævne hudtonen, reducere rynker, poser under øjnene samt forekomsten af pigmentering.

Øjencremen indeholder også sheasmør og Vitamin C og E, som beroliger den sarte hud i øjenområdet samtidig med at den tilfører aktive antioxidanter.

Efter brug bliver din hud i øjenområdet silkeblød og gennemfugtet. Velegnet til moden hud og til alle hudtyper – selv sart hud.

God for træthedstegn

Water Drench Hyaluronic Cloud Eye Patches fra Peter Thomas Roth, 455 kr.

Jeg elsker masker og patches. Vågner jeg efter en dårlig nattesøvn og min hud og øjenomgivelser virkelig ser påvirket ud – sker der altid små mirakler efter brug af masker og patches. Og det gør der også med de her øjenpatches fra Peter Thomas Roth. De giver øjeblikkeligt fugt og efter brug bliver fine linjer mindre synlige samtidig med at træthedstegn som f.eks. mørke rande og poser under øjnene er reduceret.

Hele øjenkonturområdet efterlades gennemfugtet og ser mærkbart friskere ud.

 

Filorga og Per Thomas Roth fås bl.a. i Matas og Magasin og udvalgte klinikker.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *