Brasiliansk balleløft – nu også i Danmark

Brasilliansk balleløft

Er numsen flad og bred, kan du få fjernet uønsket fedt på kroppen og få det flyttet til din bagdel -en såkaldt Brasiliansk balleløft. Fedt er blevet det flydende guld og med en fedttransplantation kan du få en rund og fyldig numse med et naturligt udseende.

Du spiser sundt og træner som besat, men lige meget hjælper det. Bagdelen har stadig ikke den fylde og form du ønsker. Med årene sker der også et naturlig svind af muskelmassen, hvilket får bagdelen til at hænge og blive fladere. Det er desværre langt fra alle, der kan få en sexet og rund bagdel med træning og en rigtig diæt. Der skal ofte mere til, og i dag kan du ved hjælp af en fedttransplantation, få flyttet overskydende fedt fra uønskede steder på kroppen til balleregionen – populært kaldet Brasiliansk balleløft.

Hellere balleløft end nye bryster

I udlandet har det længe været attraktivt med runde og fyldige numser. I USA er det efterhånden ligeså almindeligt at få Brasiliansk balleløft, som det er at få lavet bryster, og ifølge plastikkirurg Trine Foged Henriksen fra Capio CFR varer det ikke længe før, at vi ser den samme tendens herhjemme.

Hun har selv taget Masterclass i at udføre indgrebet og har allerede opereret mange kvinder med flotte resultater.

”De fleste kvinder ønsker ikke store fyldige numser, som dem kvinderne stolt viser frem på de populære strande i Brasilien og Miami. Herhjemme vil kvinderne gerne have en formet og velafrundet numse med et naturligt udseende. Det er både unge kvinder, som aldrig har haft en fyldig bagdel, og ældre kvinder hvor tyngdekraften på grund af alderen har sat sit præg, der ønsker indgrebet,” fortæller Trine Foged Henriksen.

Hun oplever at der er kommet meget mere fokus på den kurvede krop, hvor formerne fremhæves fremfor det skinny look, som har været alt dominerende i årtier.

Fedt kan forme kroppen

At forme kroppen som var den modellervoks, er ikke nyt. Helt tilbage i starten af 1900 gjorde man de første spæde forsøg på at fjerne fedt fra et sted og flytte til et andet. Den daværende procedure var ikke succesfuld pga. absorption og nedbrydning af det meste af fedtvævet, og proceduren blev opgivet i 1940’erne.

Først flere årtier senere, blev det en succes at flytte overskydende fedt fra kroppen og bruge det til at skulpturere andre dele – herunder ansigt, baller og bryster. En af pionererne for at udføre fedttransplantationer er den amerikanske plastikkirurg Sidney R. Colemann, som udviklede den første fedttransplantations teknik baseret på fedtsugning. Siden er der udviklet flere andre teknikker.

Hvor mange fedtcellerne, der overlever og dermed effekten af behandlingen afhænger af mange faktorer:

–  Du skal først og fremmest være egnet til operationen, hvilket betyder, at du skal være ikke-ryger og have tilstrækkeligt med fedtdepoter.
–  Derudover afhænger det af hvilke operationsteknikker, der anvendes – hvordan man høster, håndterer og injicerer fedtvævet under operationen
–  Og endelig skal du overholde restriktionerne efter operationen, for at få et godt resultat.

Fedtcellerne overlever

Ved at anvende waterjet teknik, som er speciel og skånsom, sikrer Trine Foged Henriksen det bedste resultat.

”Jeg løsner fedtcellerne ved vanddissektion. Efter fedtsugningen, som foretages passende steder på kroppen oprenses fedtvævet. Derefter injiceres fedtvævet i udvalgte områder i det naturligt forekommende fedtlag imellem hud og muskulatur til at forme bagdelen. Det handler ikke kun om størrelse, men om form,” fortæller Trine Foged Henriksen.

Nogle kvinder har bare brug for et lille diskret løft, andre kvinder har brug for lidt mere bodycontouring afhængig af om udgangspunktet er en “A-formet, V-formet, rund eller mere firkantet hofte- og baldekontur.

Fedtet suges ofte fra ryggen og ’kærlighedshåndtagene’, da mindre fedt på de områder vil få din numse til at fremstå skarpere og med en bedre krumning og attraktiv form. I samme operation injiceres fedtvævet, hvor der er behov med henblik på optimering af form og kontur.  Noget af det indsprøjtede fedtvæv forsvinder igen, men via den teknik Trine Foged Henriksen anvender, maksimeres overlevelsen af det overførte fedt helt op til 80 procent af fedtcellerne.

De fedtceller, der er overlevet efter 3 måneder vil opføre sig, som de gjorde før operationen. Samtidig vil effekten af fedtsugningen på ryg, lænd og evt. mave også være varig, hvis du holder en sund livsstil og neutralt kalorieindtag. På den måde opnås et varigt resultat.

Faktaboks

Virkelig mange kvinder ønsker behandling med eget væv, fordi det er naturligt og Trine Foged Henriksen har foretaget lipoinjektioner siden 2009. I starten var det med henblik på brystrekonstruktioner. Siden 2012 har det også været til kosmetiske behandlinger, herunder ansigtskorrektioner, brystforstørrelser/erstatning af brystimplantater med eget fedtvæv, og baldeløft/bodycontouring med stor succes.

Du  kan læse mere om Trine Foged Henriksen HER:

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *