Duft naurligt og magisk med Yves Rochers Eau de Parfum-kollektion

REKLAME

Parfumerne fra Yves Rochers Eau de Parfum-kollektion er til dig der gerne vil dufte sensuelt, magisk og naturligt samtidig med at du signalerer kvalitet. 

Jeg har i lang tid undladt at bruge for meget parfume, fordi mange dufte gør mig tung i hovedet. Det er dog ikke ensbetydende med, at jeg slet ikke vil bruge parfume længere, men jeg har bare haft svært ved at finde de rigtige.

Da jeg var så heldig at få lov til at teste parfumer fra Yves Rochers Eau de Parfum-kollektion, blev jeg ovenud begejstret. Det er dufte lige i min smag. De er friske, behagelige og milde, og giver mig ikke hovedpine.

Parfumerne fra Yves Rocher består af dufte, som stræber efter naturlighed og kvalitet kombineret med fransk parfumeekspertise, hvor kyndige parfumører har udvalgt naturlige råmaterialer af højeste kvalitet.

Matin Blanc EDP

Duften af Sydfrankrig

Matin Blanc er en blomstrende, frisk og let duft. Parfumør Fabrice Pellegrin har skabt en hyldest til Sydfrankrig, hvor han er vokset op og hvor livsstilen er lig med at tage sig god tid. Duften af appelsinblomst indfanger det sydfranske morgenlys med bløde og betryggende noter. I Matin Blanc blandes duften af mild, udsøgt neroli (olie produceret fra blomsten af ​​det bitre orange træ) med absolut af appelsinblomst, hvis duft er dyb og behagelig. En dejlig og behagelig duft, som min mand også er helt vild med.

 

Matin Blanc EDP fra Yves Rocher, 100ml.koster 649kr

 

Mon Évidence

Duft af sensualitet og glæde

Mon Évidence er en virkelig skøn rosenduft med topnoter af frisk mandarin. Disse noter afbalanceres og blandes med varm vanilje og kraftfuld patchouli (planteart fra familien Lamiaceae).

Det friske, syrlige og søde i denne duft, stammer fra ekstrakt af mandarin, som oprindeligt kommer fra Kina og Filippinerne. Olien af mandarin udtrækkes af frugtens skal. Den fyldige blomster- og urteduft stammer fra absolut af damascenerrose, der dyrkes i Tyrkiet i lsparta-regionen, som også kaldes for “verdens rosenhave”.
Derudover er der tilsat ekstrakt af vanilje, som skaber harmoni mellem sødt og varmt, og ekstrakt af patchouli, som dufter fint af skov, jord og som er sød og urteagtig.

Læs også: ANSIGTSRENS – 4 SUPER PRODUKTER TIL AT RENSE OG EKSFOLIERE MODEN HUD 

 

 

 

Mon Evidence Eau de Parfum fra Yves Rocher, 50ml koster 499kr

 

Voile D’OCRE

Nyhed

Yves Rocher har netop lanceret en ny variant Voile D’OCRE, som er en sensuelt krydret duft med indslag af træ.

 

Eau de Parfum Voille d’Ocre fra Yves Rocher, 100 ml. koster 649 kr.

Yves Rocher forhandles på www.yves-rocher.dk. Nærmeste forhandler oplyses på Tlf. 3333 0470.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *