Boost dig naturlig smuk

Efter overgangsalderen er indtrådt, skal der ofte lidt hjælp til at bevare et ungt og vitalt ydre. Disse kosttilskud hjælper til at du kan få din skønhedssøvn, en flot kulør, og en smuk og spændstig hud.

God nattesøvn gør underværker for huden

Over halvdelen af personer over 55 år lider af søvnproblemer. Uro og afbrudt søvn er mere almindeligt end en god nattesøvn. Sover vi dårligt fremmer vi aldringen, og det kan næsten altid ses på huden dagen efter vi har sovet dårligt.

Kosttilskuddet TrytoN*AT hjælper med en god nattesøvn og til at du føler dig mindre træt og udmattet om dagen. TryptoN*AT er tryptofan kombineret med kendte urter som baldrian, der hjælper dig til at falde i søvn, og vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, der medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet. Det anbefales at indtage kosttilskuddet sammen med lidt sødt, f.eks. en banan, en time før sengetid.

TryptoN*AT indeholder tryptofan, B-vitaminer, magnesium, baldrian, passionsblomst og kamille og koster 219,95 kr. for 120 kapsler.

Få en flot kulør

Elsker du at dyrke solen og vil du gerne vedligeholde en normal hud på trods af solens skarpe stråler, så er det en god idé at tage et kosttilskud.

SOL-KLAR indeholder granatæble og naturlig betacaroten, et pro A-vitamin, der vedligeholder en normal hud og koster 98,95 kr. for 60 stk.

Gør huden blød

Denne økologiske olie er udvundet af de små, sorte nigellafrø, som du måske kender fra indisk mad. Brug olien før og efter solbadning, så du hjælper huden til at binde fugt og bevare den smuk og blød.

Nigellafrø-olie koster 124,95 kr. for 100 ml.

Boost kollegenet

Det er nogen gange øv at blive ældre, når huden ikke længere er fast og spændstig. Allerede efter 30’erne producerer kroppen mindre kollagen, end den nedbryder, og det er blandt andet derfor vi får rynker og huden rynkes. Proteinet kollagen udgør 70 procent af hudens vægt og produceres i fibroblasterne i bindevævet.

Heldigvis kan du selv gøre noget og tage et tilskud som fremmer normal dannelse af kollagen.

Collagen-Boost pulver fra  indeholder C-vitamin og hydrolyseret kollagen, som er en letoptagelig form af kollagen.

Collagen-Boost pulver koster 349,95 kr.

Alle produkterne er fra Natur-Drogeriet og kan købes i helsekostforretninger, Matas og apoteker landet over.