, ,

Vi vil være stærke og have muskler

Der er kommet en ny træningstendens blandt kvinder. Vi træner ikke længere for at jagte et skønhedsideal og for at slanke os. Nu er former igen kommet højt på ønskelisten, så vi træner i dag for at få et mere muskuløst udtryk og for at få mere styrke.

Jeg har altid haft et mål med at tabe mig, når jeg trænede. Og jeg er med garanti ikke den eneste kvinde, der har haft et formål med at smide de overflødige kilo ved at dyrke motion. Men nu viser det sig, at kvinder ikke længere er så forhippet på, at det slankende udtryk skal være altafgørende. Kvinder har i dag fået mere fokus på muskelopbygning og styrke.

”De seneste år har kvinders idealer ændret sig, så de i dag søger et muskuløst udtryk med former. Tidligere var der meget fokus på, hvad badevægten sagde, men i dag er der mere fokus på, hvad spejlet viser. Hos mændene har udviklingen været den samme, men dog mere afdæmpet, da styrke og markerede muskler længe har været attraktivt for mange mænd,” fortæller Leon Hutchinson, der er ansvarlig for personlige trænere hos fitness dk.

De ændrede ønsker har også manifesteret sig i den måde, som fitnesskæderne i dag udformer centrene på, hvor antallet af maskiner ifølge Leon Hutchinson er minimeret. I stedet er der kommet flere frie vægte, der netop passer rigtig godt til den funktionelle styrketræning, hvor der er fokus på hele kroppens muskelopbygning. Samtidig er antallet af styrketræningshold også øget markant de senere år.

Ifølge Leon Hutchinson er danskernes træningsmetoder gået fra tidligere at være lidt tilfældige til at være evidensbaseret, hvor selv almindelige danskere går systematisk og analytisk til værks, når de træner. Flere hyrer også en personlig træner, som kan hjælpe med at komme i mål.

Hjælp til at kroppen kan yde sit bedste

Selv om du bruger vægte, personlig træner og diverse programmer for at komme i topform, kan du jo godt supplere med et kosttilskud, der kan skubbe lidt til energien og opretholde elektrolytbalancen.

Natur-Drogeriets spormineraldråber er et kosttilskud, som kommer fra Great Salt Lake i den amerikanske stat Utah. Vandet har et naturligt højt indhold af letoptagelige og ioniserede mineraler, heraf mest magnesium, og samtidig er det meget rent. Magnesium bidrager blandt andet til at mindske træthed og udmattelse, en normal muskelfunktion og en normal produktion, lagring og omsætning af energi. Desuden bidrager magnesium til opretholdelse af elektrolytbalancen, som er din væske- og saltbalance.

100 ml. koster 158,00 kr. og kan fås helsekostforretninger, apoteker og Matas samt hos naturbehandlere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *