,

GÅ GÅ GÅ – sådan kan du skridte dig til en bedre form

Gå er en billig og klimavenlig måde at komme i form på, og med bogen Gå dig i form får du en brugbar guide til flere skridt i hverdagen, uanset om du bare skal have lidt motion eller om dit mål er at vandre Caminoen.  

Jeg elsker mine gåture som jeg gør dagligt, da jeg har en hund der skal luftes. Jeg elsker også at gå alene for at få styr på tankerne, og med mine veninder holder jeg meget af ’walk and talk’. Det er ofte nemmere at få hul på de svære samtaler, når man bevæger sig.

Gang er nemt, billigt og samtidig godt for din sundhed og med bogen i hånden, bliver du guidet fra a til z i gangens univers.

Du har meget at vinde og intet at tabe

Det er sundt at bevæge sig – det behøver vi snart ikke at blive gjort opmærksom på, men det er jo ikke alle, der kan løbe eller har lyst til at dyrke anden form for motion. Derfor er det også så dejligt befriende at tage traveskoene på og så bare vandre derud af. Velvidende at man rent faktisk forbrænder kalorier og gør noget godt for helbredet.

Vidste du at:
At regelmæssige gåture styrker hjerte, kredsløb og knogler og kan forebygge, helbrede – gøre medicinfri – eller lindre lidelser som f.eks. diabetes type 2, forhøjet blodtryk og hjertekarsygdom.
Kilde: Gå dig i form

Gang kan også være med til at forbedre din kondition og dagslys kan løfte humøret og reducere stress.

Gå fra a til z

I bogen finder du mere end 10 programmer om gang, og en komplet energiforbrug tabel over hverdagsgang, motionsgang og bakkegang. Derudover får du svar på spørgsmål som, hvor meget og hvor langt du skal gå, om du kan tabe dig ved at gå og hvordan du træner dig op til lange vandreture.

Du får konkrete tips, programmer, tests og øvelser, og vil du som jeg gerne ud at vandre, finder du en oversigt over de længste danske vandreruter.

En god og nyttig bog

Nu tænker du måske at det med at gå, gør vi jo alle, men efter at have løst bogen er jeg blevet betydelig mere viden om gangens mange muligheder. Og har fået lyst til at gå meget mere.

Bogen er rigt illustreret med skemaer, hvilket gør den letlæselig og overskuelig. Og ekstra bonus. Du kan lægge læsebrillerne fra dig, for den er skrevet med store bogstaver.

Uanset om du bare ønsker at gå ture i hverdagen eller om du gerne vil forbedre din gang eller gå lange vandreture, kan du helt sikkert finde nyttig viden og inspiration i bogen.

GÅ DIG I FORM
af Master of Fitness and Exercise, Marina Aagaard
Forlaget Aagaard

Køb bogen HER (reklamelink)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *