Fitbit Sense sammen med den rigtige kost hjalp mig til at tabe 5 kilo

Reklame

Fitbit Sense smartwatch er et genialt redskab til at holde styr på aktivitet og forbrænding, hvilket hjalp mig til at smide 5 kilo. Derudover har det masser af andre funktioner og som noget nyt, kan det også hjælpe dig med at spore symptomer på stress.

Jeg har aldrig været ejer af et smartwatch, så det var med stor spænding, at jeg skulle teste det nye Fitbit Sense. Jeg har længe ønsket at smide fem kilo og det lækre smartwatch faldt lige ned i turbanen til at hjælpe mig med at nå mit mål.

Og jeg kom i mål!

Ved at holde styr på kalorier, forbrænding og andre aktiviteter, lykkedes det at smide de overflødige kilo. Og oven i hatten, har det nye smartwatch også den funktion, at det kan fortælle mig om min stresstærskel er for høj, hvilket er et stort plus for en som mig.

Lækkert design

Jeg har kun rosende ord til designet. Skærmen er en stor lys AMOLED-skærm med integreret sensor, der automatisk dæmper skærmlyset, så du bedre kan se den. Designet er med runde former i glas og metal. Armbåndet er i blødt materiale med en smart og nem lukning. Armbåndet kan med sin quick-release skiftes til et utal af varianter, hvis du ønsker det.

Kræver lidt forarbejde

Hvis du som jeg, ikke tidligere har haft et smartwatch i hænderne, kræver det, at du lige skal sætte dig ind i urets mange funktioner og den tilhørende app. Det kan godt virke lidt overvældende i starten, men heldigvis er både ur og app til at overskue, så du hurtig bliver hjemmevant i at bruge dem. Køber du et Fitbit Sense får du automatisk seks måneders gratis medlemskab af Fitbit Premium med. Appen kan hjælpe dig med at spore vigtige tendenser i dit helbred og velvære, og du vil kunne se en mere detaljeret gennemgang af beregningerne bag dine målinger, som alt sammen bliver samlet i en ugentlig rapport.

Fitbit Sense sætter fokus på din sundhed

Uanset om du ønsker at smide overflødige kilo som jeg, eller om du bare vil blive klogere på hele din krop og på hvordan forskellige faktorer påvirker dit velvære, er Fitbits univers genialt til at holde styr på dine aktiviteter. Der er f.eks. indbygget GPS, 20+ træningsindstillinger, SmartTrak, Cardio Fitness Level og Score og søvnværktøjer. Derudover har uret indbygget højtaler og mikrofon, og er vandtæt i 50 meters dybde og op til seks dages batteritid.

Jeg bruger diverse målinger, når jeg f.eks. løber, rider dressur eller udføre et træningsprogram, der får pulsen op. Ved at følge med i hvornår jeg rammer nogle aktive minutter, kan jeg lettere intensivere træningen, så jeg bedre kan nå mine personlige træningsmål.

Det er mest optimalt, at vi går 10.000 skidt om dagen, men ifølge læge og livsstilsekspert Jerk. W. Langer, er 7 – til 8000 skridt om dagen også fint. Og det skal jo nødig blive en stressfaktor, hvis hverdagen er for travl til f.eks. at få opfyldt skridtkvoten.

Derfor er det også genialt, at Fitbit Sense udover at holde styr på din aktivitet og søvn, nu også kan hjælpe dig med at spore symptomer på stress.

Fitbit Sense – måler dit stressniveau

Stress er et globalt problem. En ud af tre mennesker får psykologiske og fysiologiske symptomer forårsaget af stress. Over tid, kan den fysiske belastning fra stress bidrage til en række sundhedsmæssige problemer. Med Fitbit Sense får du indsigt i din krops reaktion på stress med værktøjer, der hjælper dig med at håndtere både din fysiske og mentale stress. Til at udvikle denne funktion, har Fitbit fået hjælp fra sundhedseksperter med mange års erfaringer i diagnosticering og behandling af mental sundhed.

Ved hjælp af en indbygget sensor måler uret elektrodermisk aktivitet (EDA) i huden. Ved at placere håndfladen over enhedens overflade, kan den registrere små elektriske ændringer i din huds svedniveau, så du løbende kan følge din krops reaktion og bruge vejrtrækningsøvelser til at slappe af igen. Fitbit Sense måler din Stress Management Score i appen, hvor du kan se dit daglige stressniveau baseret på puls, søvn og aktivitet. Du kan lave en hurtig EDA-scanning på enheden for at se dine svar eller parre den med guidede mindfulness-sessioner i Fitbit-appen for at se, hvordan din krop reagerer under meditation eller afslapning.

Vil du gerne blive klogere på din krop og dens reaktioner, kan jeg varmt anbefale Fitbit Sense.

Fakta

Fitbit Sense koster 2.499 kr. og kan købes hos Elgiganten, Power, Komplett, CDON, Expert, Dustin Home eller Coolshop

Læs mere om Firbit Sense HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *