A-DERMA BIOLOGY – økologisk hudpleje når det er bedst

Denne enkle og effektive hudplejeserie sørger for at holde din hud sund ved at hjælpe med at genoprette balance i huden. A-DERMA BIOLOGY er økologisk certificeret, vegansk og formuleret  uden parfume eller kontroversielle ingredienser.…

Elsk din (overgangs)alder – nu som e- og lydbog

Er du i overgangsalder og oplever du også psykiske og fysiske forandringer, kan du få gode råd og guidelines til, hvordan du kan favne din alder og omdefinere din rolle i livet i Elsk din (overgangs)alder, som nu også findes som e- og lydbog.…

Eau Thermale Avène – din hudpleje for en sund og smuk hud

Vores hud ændrer sig gennem livet og har forskellige behov. Med alderen mister huden sin spændstighed og bliver mere tør, men du kan også opleve at din hud er sensitiv og kræver speciel hudpleje. Eau Thermale Avène er hudplejeprodukterne, der hjælper til en smuk og sund hud. 
,

Annemarie Börlind – sol, summer og beskyttelse

Beskyt din hud med lækre naturlige produkter fra Annemarie Börlind som tilmed har plejende effekter. Endelig er solen her efter en lidt kold og våd maj. Solen skal selvfølgelig nydes, men altid med solbeskyttelse og omtanke. Jeg har…
,

PKP – Ny coachingmetode hjalp mig til mere ro og overskud

 Jeg har prøvet PKP coaching hos psykolog Rikke Horsgaard, som tager udgangspunkt i krop, psykologi og filosofi. Det er en intensiv og effektiv behandling, hvor du hurtigt mærker en forskel.
GreenEtic
,

GreenEtic – skønne rene og effektive hudplejeprodukter

Her er hudplejeserien som er fri for syntetiske råvarer og hormonforstyrrende stoffer, og som ikke indeholder syntetisk parfume eller skadelig kemi. GreenEtic er tilmed lige blevet nomineret af Danish Beauty Award som årets nye brand. 
,

Den bedste solbeskyttelse til sensitiv hud fra Avène

Nyt solprodukt fra Avène har set dagens lys og yder den bedste solbeskyttelse til alle også til dig med den mest sensitiv eller beskadigede hud.
,

Derfor har du svært ved at smide din mavedelle

Er du også træt af din mavedelle? Rigtig mange kvinder, især i overgangsalderen, døjer med for meget mavefedt og drømmer om en fladere mave. Heldigvis kan du selv gøre noget for at komme mavedellen til livs.

Produkter der hjælper dig til en ungdommelig hud

Ungdommelig hud – hvem vil ikke gerne have det? Men for at en moden hud skal blive fast og ensartet, behøver den lidt ekstra pleje og omhu. Her får du nogle af mine skønhedsfavoritter, som virkelig gør en forskel.
yogastilling

Simpel yogastilling til at berolige dit nervesystem

Prøv denne yogastilling, hvis du er er stresset eller bekymret. Den beroliger dit nervesystem og du behøver ikke at have det store yogakendskab for at udføre den.
,

”Jeg var ved at dø af vitamin B12-mangel”

Vitamin B12-mangel kan være svært at diagnosticere og bliver det ikke opdaget, kan det få katastrofale konsekvenser. Det ved Bettina Borre Buhl alt om.