PKP coaching optimerer din lykke, energi og balance

Ønsker du at opløse svære vanskeligheder i livet eller til at udvikle styrke, energi og kompetencer til at tage styring, er PKP coaching en kraftfuld og effektiv behandling.
,

Flere kvinder end mænd mister sexlysten

Mere end dobbelt så mange kvinder som mænd mister lysten til sex i langvarige forhold. Det viser en ny engelsk undersøgelse.
,

Mindfulness kan reducere dit alkoholforbrug

Tager du et glas vin efter en stressende dag for at få ro på, kan du ved hjælp af mindfulness lære at kontrollere din lyst til at drikke.
, ,

Rejseoplevelser holder dig ung

Der forskes meget i kilden til ungdom, og interessen for at holde os sunde og kvikke når vi bliver ældre er voksende - især fordi vi i dag lever længere end tidligere. Nu viser studier, at du med stor sandsynlighed lever længere, hvis du fortsætter med at rejse til du er langt oppe i årene.
,

Sundt at føle vrede

Lykke er mere end blot at have glæde og undgå smerte. Ny undersøgelse viser, at flere faktisk ønsker at kunne føle mere vrede og had. Vi finder ikke kun lykke ved at have positive følelser, men også ved at have de negative.
, ,

Du kan berolige gener med mindfulness

Tai chi, meditation, mindfulness og andre former for body-mind praksis kan dæmpe aktiviteten i gener, der associeres med inflammation. På den måde kan du reducere risikoen for at udvikle en række sygdomme som f.eks. astma, gigt og hjertekarsygdomme. Mind-body…
,

5 veje til at grine og booste din sundhed

Få dig et godt grin og beskyt dig selv mod følelsesmæssige problemer som f.eks. angst og depression, samtidig med at du også får et stærkere hjerte. En god latter forlænger livet - er et kendt ordsprog, men er det nu også rigtigt? Ja,…