Forkæl dig selv med noget sødt uden tilsat sukker

Lækre nyheder, som tilfredsstiller den søde tand, men uden tilsat sukker og med mindre fedt, så du ikke skal tænke på vægten.

Jeg må ærlig indrømme, at jeg har en MEGET sød tand. Derfor er jeg også glad for at der findes produkter uden tilsat sukker, som kan tilfredsstille min lyst til noget sødt.

Få her et lille udsnit af nye produkter, som gør din søde tand glad.

Chai Latte

Har du lyst til noget varmt og sødt, er denne Chai Latte fuld af smag. Blandingen er uden tilsat sukker og har et højt indhold af protein og indeholder 97 procent mindre fedt end lignende blandinger.

Chai Latte instant powder mix, 200 g, 69 kr. Forhandles på easis.dk

Smagfuld abrikosmarmelade

Lækker abrikosmarmelade til ostemaden eller oven på skyr eller yoghurt om morgenen. Marmeladen indeholder 85 procent færre kalorier end traditionelle marmelader og er uden tilsat sukker. Den er også god som fyld i kager eller på proteinpandekager.

Abrikosmarmelade, 300 g, 23,95 kr.  Forhandles i Kvickly, føtex, Bilka, Meny og på easis.dk.

Toppingsauce med karamel- og chokoladesmag

Det er kostfibre, der giver konsistensen til de lækre sirupsaucer, der er gode til pandekager, morgenmad og frugtsnacks. Siruppen er hverken tilsat sukker eller sødemidler, hvilket gør, at den indeholder 32 procent færre kalorier end en almindelig toppingsauce med sukker.

Toppingsauce med karamel- og chokoladesmag, 300 g, 49,95 kr. Forhandles på easis.dk

Altid en lækker pastil i tasken

Läkerol har nu sørget for at du ’næsten’ aldrig løber tør for pastiller. Läkerol Salthy Caramel fås nu i big size æske, så du altid har lidt god smag ved hånden. Smagen er karamel og lakrids med et lille hint af salt og sødet med stevia.

Läkerol Salthy Caramel Big Size koster 22,25 kr og forhandles i supermarkeder og kiosker over hele landet.