,

Salvie – naturlig hjælp mod hedeture i overgangsalderen

Reklame

Oplever du også hedeture i overgangsalderen, som nedsætter din livskvalitet, så kan et kosttilskud med salvie måske være løsningen og hjælpe dig til større velvære.

Du kender det sikkert. Du vågner om morgenen og føler, at du har løbet et maraton i løbet af natten. Du har kampsvedt og har haft svært ved at falde i søvn igen, efter at du har skiftet sengetøj. Omkring 80 % af alle kvinder oplever hedeture i overgangsalderen, men der er heldigvis hjælp at hente, så de natlige svedeture ikke går ud over din livskvalitet. Menosan er et kosttilskud lavet på udtræk af friskhøstede salvie, som hjælper dig til at svede normalt.

Hedeture forstyrrer nattesøvnen

Op mod halvdelen af kvinder i overgangsalderen klager over dårlig søvn. I mange tilfælde kan det relateres til hedeture og øget svedtendens, som skyldes stigninger i kropstemperaturen. I overgangsalderen falder produktionen af hormonet østrogen, og du bliver derved mere følsom overfor temperatursvingninger. Får du bare en lille temperaturstigning, vil det være nok til, at kroppen vil forsøge at komme af med varmen. Det giver sig udslag i hedeture, som kan tage fra 30 sekunder og op til 30 minutter. De fleste får hedeture om natten og efter at være vågnet badet i sved, oplever mange kvinder, at hedeturene efterfølges af hjertebanken og uro i kroppen.

Salvie kan hjælpe dig

Heldigvis findes der lindring til ubehaget. Kosttilskuddet Menosan indeholder nemlig salvie, der afhjælper øget svedsekretion og bidrager til dit velvære i overgangsalderen. Blot en enkelt tablet om dagen er nok til, at du kan mærke en ændring.

Er du ikke gået i overgangsalderen, og døjer du med ubehag under din menstruation, kan Menosan også med sit indhold af salvie bidrage til velvære under menstruation.

A.Vogel Menosan (30 tabl.) koster 159,95 kr.

Salvie bidrager til:
– at svede normalt. Salvie hæmmer øget svedsekretion ved overgangsalder

– kvinders velvære ved overgangsalder

– kvinders velvære ved menstruation

Det kan du selv gøre for at mindske hedeturenehæmmer øget svedsekretion ved overgangsalder

Udover kosttilskuddet Menosan kan du også selv gøre en indsats for at dæmpe hedeturene.

Du kan blandt andet:
– Sørg for at klæde dig i løstsiddende tøj, som er i naturlige og åndbare materialer.

– Undgå alkohol, koffein, krydret mad og kvit smøgerne.

– Sørg for at få masser af motion for det kanvære med til at mindske hedeturenes intensitet.

– Undgå overvægt – for meget på sidebenene øger risikoen for at få hedeture.

– Sørge for at væskebalancen er i orden ved altid at have en flaske vand med dig.

– Sove køligt med åbne vinduer, og skift til en lettere dyne.

Frisk høstede salvie har størst virkning

Sundhedspioneren Alfred Vogel står bag produktionen af Menosan, og han åbnede sin virksomhed i 1923. Siden da har man hos A. Vogel udviklet naturlægemidler og kosttilskud til afhjælpning af almindelige sundhedsproblemer og skavanker. Alfred Vogel var af den overbevisning, at de fleste aktive stoffer bevares ved at anvende planterne i frisk tilstand fremfor tørret. Og det gælder også høstningen af salvie.

Du kan købe Menosan og læse mere på Bioforce.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *